Mennyit iszik a 2 év körüli gyereketek napi szinten összesen?
Figyelt kérdés
Keveslem amit iszik, de nem tudok mihez viszonyitani ezért leirom: reggel 2,2 dl tápszer, délelőtt szinte csak pár korty viz, délután max 1 deci viz, este 2,2 dl táp. Nyáron 2-3 deci vizet is megivott, de most ez nem megy.2009. dec. 18. 16:28
1/9 anonim válasza:
a fiam ennél kicsit többet iszik. 19 hónapos. reggel és este 270 tápszer, nappal kb 3 deci tea. de eddig ő is nagyon keveset ivott.
2/9 anonim válasza:
18 hós, reggel kb 2dl tej, napközben elfogy kb 2 dl víz, elalvás előtt délelőtt kb 2 dl kubu, vagy tej+actimel, este 2dl tej.
3/9 anonim válasza:
Tápszerrel, és teával együtt kb.: 1 liter, de ez a maximum!!!
4/9 anonim válasza:
Ja egyébként 21 hós. (1 literes :)
5/9 anonim válasza:
18 hós, és rengeteget iszik, 1,5-2 liter tea, plusz reggel tejcsi, van amiker még este is iszik tejet.
6/9 anonim válasza:
Az én lánykám rengeteget iszik: Reggel 2,5 dl maci és este 3dl tápszer és napközben 1,5 liter tea.Ettől kevesebbet sosem iszik.
7/9 anonim válasza:
A lanyom 20 honapos, es rengeteget lotyol. Kozeliti a 2 l-t. (tea, gyumolcsle es leves)
8/9 anonim válasza:
Az én lányom 20 hós, és 1-1,5 litert iszik egy nap. Tejet meg vizet. De szerintem ez már túl sok. Igazából azért csinálja, mert cumisüveggel váltottam ki a cicit, és ha álmos, akkor csak iszik és iszik. Nem hiszem, hogy valóban szomjas.
9/9 anonim válasza:
Egész nap max. 2 decit iszik (gyümölcslé, víz, tea, tej), de még cicizik többször is naponta. 20 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!