Mennyi idős volt az a legfiatalabb baba akiről hallottátok (vagy esetleg saját gyerkőc), hogy valamibe kapaszkodva felállt?
Figyelt kérdés
A kislányom 7 hós,és azt csinálja,hogy felhúzza magát térdelő pózba. Ahogy elnézem,nem sok választja el attól hogy állásba húzza magát,de nem értek hozzá.
Mik a tapasztalataitok, térdelésbe húzás után soká állnak még fel a babák?
2009. dec. 18. 15:34
11/15 anonim válasza:
Az én lányaim is épp betöltötték a 7.hónapot mikor felálltak. Most 8,5hónaposak és már kapaszkodva körbejárják a házat :) Pedig koraszülött babák és a korrigált koruk szerint még csak 7hónaposak.
Ügyes a babád és már ha itt tar nem kell neki csak pár nap. Kicsit erősödik még :)
12/15 anonim válasza:
Az én kisfiam még éppen nem volt 6 hónapos mikor felállt a járókában. Nem sokra rá kapaszkodva lépegetett. Most 9 hónapos lesz és ha fogjuk a kezét megy. Már van, hogy néha magától áll, kapaszkodás nélkül és le is ül, nem lehuppan.
13/15 anonim válasza:
Fiam 6,5 hósan kapaszkodva elindult,mi soha nem sétáltattuk.11,5 hósan indult el kapaszkodás nélkül.
14/15 anonim válasza:
az eném is 7 hónapos kora óta áll.
szerintem ez nem korai, hanem megfelelő idő.
a 6 hónapos, az tényleg korainak mondható :)))) mármint pozitív értelemben
15/15 anonim válasza:
Hat hónapos és egy napos volt a kislányom. Most 9,5 hónaposan hosszabb ideig áll egyedül, kevés válassza el attól, hogy felálljon egyedül és 2-3 lépést tesz meg önállóan. Nem vezetgetem, úgyhogy kombinálja a mászást és a bútorok melletti lépegetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!