Milupa tápszert más gyereke se fogadja el?
Enyém anyatejes volt, kiegészítésként kapott Milumil HA Start optimát, amit 6 hónapos kora körül teljesen elutasított. Miután a tej jelentősen megcsappant, így muszáj volt alternatívát találni: Milumil2, Beba2, Milumil Fermental kukában végezte (szerencsére kaptunk mintákat). Egyedül a Beba HA1-et fogadja el, azt is csak kizárólag hajnalban, ha felébred. Nem értem, de ez van.
Ugyan nem neki való, mert 9 hónapos, de amire nekünk kell, arra jó. Annyi a különbség a 2-esekhez képest, hogy nem annyira tömős, hamarabb átmegy rajtuk. De én örülök, hogy hajnalban nem a pépet kell kavargatni és kanalazni, és a cicimmel se szenved, hogy nincs tej.
Az én kislányom kb 5 hónapja a Milupa fermentált kapja. Nagy szerencsém van vele, mert eddig mindegyik tápszert elfogadta. A milumil volt a legjobb, mert nem kellett külön kanalanként adagolni és összerázni. Bár tény, hogy a fermentált sűrűbb és laktatóbb.
Próbáld ki az ízesített tápszer, hátha tetszeni fog neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!