A sült sütőtököt mivel édesíthetem?
Szivemből beszélek,hogy semmivel.
Ne cukrozz meg szerintem semmit, mert utána nem fogod tudni leszoktatni róla, arról nem is beszélve hogy a cukor üres kalória. Kóstoljátok meg aztán hátha elfogadja, ha nem akkor keverd valamivel.
Én először üveges sütőtököt vettem neki,olyat amiben nem volt cukor, mert erre mindig odafigyelek, és azt szerette, az elég édes volt.
Kezdetben, amikor kezdtük a kóstolást majd a hozzátáplálást, kislányom csak az édeskés dolgokat ette meg, így elég nehéz volt e kedvére tenni, mert a gyümölcsök többsége önmagában (hacsak nem fogsz ki valami nagyon jót) nem túl édes az ő szájának. De aztán megszokta az ízeket anélkül hogy cukroztam volna.
Üdv
Az az igazság, hogy a sima reszelt almát nem igazán fogadta el, ezért áttértem a sült almára és úgy már minden oké volt vele. A sült tök viszont vlahogy nem olyan édes, mint ahogy kellene, ezért is tartok tőle, hogy kifogása lesz ellene, de majd ma kiderül.
Tényleg köszönök minden segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!