Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 6 hetes babám, sokszor...

A 6 hetes babám, sokszor álmában is és ha ébredezik akkor is nyekergő hangot ad ki, normális ez?

Figyelt kérdés
Nem nyöszörög és nem is nyafog, hanem szó szerint nyekereg és én nagyon furcsállom. Más baba is csinálja?
2008. júl. 24. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Én sokszor ugrattam az apukát, hogy kifelejtette a kenőanyagot, mert nyikorog a kisfiam. El fogja hagyni ezt a szokását, a kisfiam 12 hetes, most már sikít és nem nyikorog. Nyugodj meg semmi gond.
2008. júl. 24. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy csak nyekereg:-) Az én lányom olyan egy-másfél órát ébredezik, és végig nyekereg, hörög, köhög, fulldoklik, szóval mindent, ami arra késztet, hogy ugorjak oda hozzá, mert megfullad... Ment ez eleinte, aztán megszoktam, már nem ugrok hozzá, hallom mikor ébred fel teljesen. És emellet kalimpál , rugdos, csapkodja magát.

Szóval normális, énis sokat jártam utána, van több ilyen baba, nem tudni miért csinálják:-)

2008. júl. 24. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm és ne haragudjatok,de jót nevettem a válaszaitokon,persze csak viccesen! Megnyugtattatok, akkor ezután már én sem ugrok ki az ágyból. :)
2008. júl. 24. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!