Mennyi idősen vittétek hosszabb útra a babátokat?
Eloszor egy honapos volt mikor 1800 km-t autoztunk, most 15 honapos, de mar vagy otszor megtettuk ugyanezt az uat oda es vissza is.
Mikor egesz pici volt szinte csak aludt, mostanaban ejjel kell elindulni, hogy aludjon.
De 2-300 km nem olyan sok, bar varnek vele meg 2-3 hetet.
Szia,
mi 8 hetes korában vittük a balcsira az ország másik feléből, előtte etettem, végig aludt, amikor megérkeztünk rögtön etettem, azóta is mindig jövünk-megyünk, nagyon élévezi. Azért én legalább a 6 hetes kort megvárnám.
2,5 hónapos autóba köthető mózeskosárral Olaszországba; 6 hetesen már átaludta az éjszakát, emiatt az egész utat végig is aludta, aztán egész idő alatt nagyon jól éreztük magunkat.
6 hónaposan Spanyolországba repülővel, na, ez egy kicsit érdekesebb volt, de végül minden jól sült el. Szerintem ez "nehezebb" volt, mint az autós út.
Ha a tied is hamar át fogja aludni az éjszakát, akkor éjszaka akár hosszabb távokat is meg fogtok tudni tenni, nappal én még nem autóztattam másfél óránál tovább, pedig már lassan 9 hónapos. bár szerintem vinném, ha úgy alakulna, csak még nem adódott olyan helyzet. szerintem ha alvásideje előtt indultok, nappal is bevállalható egy 2-300 km-es út, akár már pár hét múlva is.
Csajok! Köszönöm a gyors válaszokat, édesek vagytok! Édesanyám messze lakik és nem tud utazni, ezért nekünk kell majd elvinni bemutatni az első unokáját:-) Azt hiszem várunk 2 hónapos koráig. Nagyon nyugodt baba, szerencsére, eszik, alszik, nézelődik:-) Addig meg küldjül Nagyinak a fotókat:-) Köszi mégegyszer!
Boldog babázást kívánok Nektek!
Minel kisebb egy gyerek, annal konnyebb vele utazni. (Altalaban). Ha van autoba bekotheto mozesetek, akkor nyugodtan menjetek, vegig fogja aludni az utat, ugyanis az auto (altalaban) igen jotekony hatassal van a babak alvasara. :o)
Ha hordozotok van, akkor viszont varnek meg 2-3 hetet, mert hiaba a tuti ergonomikus fejlesztes, azert egy ilyen pici baba gerincet megviseli a hordozoban toltott 2-3 ora.
Szia!
Kisfiam 1 hetes volt,amikor mamáékhoz mentünk a bátyjáért,akit szülés előtt levittünk hozzájuk.240 km-re laknak .
Aznap még haza is jöttünk,jól bírta az utat,oda-vissza aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!