Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj hogy 7 hós...

Szerintetek baj hogy 7 hós anyatejes babámat még igény szerint szoptatom?

Figyelt kérdés
Azzal piszkálnak hogy nincs rendszer az életünkben. De én ez nem bánom. ?
2014. márc. 30. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én napirend párti vagyok, így is élünk a gyerekem működik a napjaink békések, rugalmasságot is elbíró napirendünk van. Ha nektek így jó, akkor nehogy változtass rajta! Jól érzed így magad? Babád jól érzi magát? Nincsenek problémáitok a rendszertelenségből? Ha nincs semmi gond akkor miért változtatnál rajta???? Nem baj, úgy csináld ahogy nektek kényelmes, más meg tartsa meg a tanácsát magának és ő csinálja máshogy.
2014. márc. 30. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Egyetértek az elsővel.

Nekem szép lassan alakult át az igény szerinti szoptatás napirendé. 7 hónaposan már egyértelműen volt napirendünk, most 9 hónaposan pedig csak az alvások hossza változik, de amúgy kb minden órára pontosan történik... nekünk ez a jó, nektek meg az a jó.

Persze azért jó egyfajta rendszer nem csak neked, hanem a babának is, és szerintem érdemes rá törekedni kicsit, de csak amennyire a baba és te is igénylitek. De szerintem valamilyen rendszer biztos van is a napotokban, csak nem órára pontosan, nemde?

2014. márc. 30. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Példa:ha nyügi akkor akár fél óránként is lóghat a cicin. Ezért szolnak meg h cici függő
2014. márc. 30. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, hogy nálatok nincs rendszer, de az zavarna, ha nálunk nem lenne, igaz még csak fél éves a fiam. Mióta kialakult a napirend sokkal kipihentebbek vagyunk mindannyian, könnyebb tervezni, kiegyensúlyozottabbak is vagyunk. Én nem szólnék érte, ha egy ismerősöm ezt mondaná, mert nem nekem kell így élnem. Ha neked így jó, akkor csináljátok. Én az elején sem voltam híve a minden nyikkre cicire rakom a fiamat dolognak, de ettől még nem zavar, ha más így csinálja.
2014. márc. 30. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
7,5 hós babámnál az alvások ideje és a hozzátáplált étkezések ideje alakult ki. A szoptatásokat nem tudom befolyásolni. Ha éhes, akkor sír és megszoptatom. Ha nem éhes, akkor nem tudom megszoptatni, mert megharap. Van amikor többet szopizik, van amikor kevesebbet.
2014. márc. 30. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy baj! Én is igény szerint szoptatom, pedig mar 21 hónapos :-D persze ilyenkor mar nem kell olyan sűrűn. De egy 7 hónapos baba fő táplaléka még az anyatej! 1 éves korig ez így lesz. Ne hagyd, hogy meg szóljanak. Az egészségügyi világszervezet (WHO) és a nemzetközileg elismert szoptatási tanácsadó liga (La Leche Liga) is ezt támogatja! Lll.hu! Hajra szopi ;-) !!
2014. márc. 30. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
(1 vagyok: Én is csak szoptatok ezt azért hozzátenném. )
2014. márc. 30. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Épp az a jó ha igény szerint szoptatod! Igenis van ebben rendszer- akkor eszik mikor éhes, akkor komfortszopik mikor arra van szüksége. Nyugi a szoptatáshoz, a politikához és a focihoz mindenki,,ért". Egyik füleden be, a másikon ki, nem kell az okoskodókra hallgatnod.
2014. márc. 30. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj. Kisfiamat egy évig szoptattam igény szerint. A különbség az, hogy nálunk kialakult szinte percre pontosan, hogy mikor szopizik. Kivétel volt, amikor például jött a foga, akkor többször kérte. Én így el tudtam menni bárhova vele vagy nélküle :)
2014. márc. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!