Beverte a fejét, és rá 20 percre elaludt. Lehet agyrázkódása?
Figyelt kérdés
Beszaladt utánam a fürdőbe és megcsúszott a csempén a kád oldalába verte be a fejét ami pillanatok alatt fölpuposodott.Tettem rá hideget,ás egy kicsit vissza húzódott,sokáig sirt aztán elaludt.Honnan tudjam,hogy agyrázkódás e vagy sem.Más fél éves.2014. márc. 29. 11:10
1/14 anonim válasza:
En ekkora gyereket orvoshoz vinnêk mindenképpen. Egyebkent is szokott ilyen időpontban aludni?
2/14 anonim válasza:
Ilyenkor nem kerdeseket kellene irogatnod hanem rohanni az ugyeletre!!!
3/14 anonim válasza:
Belso verzese is lehet nem jatek.
4/14 anonim válasza:
Ha nem aludna különben vidd orvoshoz, mert lehet agyrázkódása. Tényleg ne itt kérdezgess, hanem irány az ügyelet!
6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira felelőtlen ahogy ti megitéltek.Esés után védőnő látta,és ő csak annyit mondott figyelni kell,de sajnos annyira megvoltam ijedve,hogy azt elfelejtettem megkérdezni,hogy mire kell figyelni.Férjem bővebben beszélt vele,de én a gyerekkel voltam elfoglalva,hogy megnyugtassam.Most itt vagyok vele a szobában és nem tudok beszélni a férjemmel,mert ő meg kint van a kertben.Feltételezem ha valami olyat mondott volna a védőnő ő sem lenne olyan nyugodtan kint.Szokott aludni ilyen tájban,illetve délben,de volt már rá példa,hogy feltizen kettőkor aludt el.Nem vagyok hanyag anyuka inkább para mami.
2014. márc. 29. 12:09
7/14 anonim válasza:
szerintem a sírástól aludt el
arra figyelj mennyire kába, vagyis szédül-e, egyenesen megy-e, hány-e, mindenre ami furcsának tűnik
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most megnyugodva szerintem is a sirastól aludt el,de nagyon félek attól amit irtatok,hogy belső vérzés meg ilyenek.Még alszik,de ilyenkor sokáig szokott.
2014. márc. 29. 12:22
9/14 anonim válasza:
Aluszekonysag, szédülés, látás zavar, hányas a tünet.
10/14 anonim válasza:
Felébred, nem szédül, biztosan jár, eszik, nem hányja ki , nem bágyadt, rohangál, akkor megnyugodhatsz kicsit - ugyan ezekre figyelj még 2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!