Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beverte a fejét, és rá 20...

Beverte a fejét, és rá 20 percre elaludt. Lehet agyrázkódása?

Figyelt kérdés
Beszaladt utánam a fürdőbe és megcsúszott a csempén a kád oldalába verte be a fejét ami pillanatok alatt fölpuposodott.Tettem rá hideget,ás egy kicsit vissza húzódott,sokáig sirt aztán elaludt.Honnan tudjam,hogy agyrázkódás e vagy sem.Más fél éves.
2014. márc. 29. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
A védőnő az utolsó akinek egészségügyi szempontból a szavára adok.A kád kemény. Keményebb, mint egy parketta,padlószőnyeg. Én megmutatnám orvosnak, valószínű bent tarják 24 órára. De így lennék nyugodtam. Egy vérrög hosszú órákon át tud vándorolni. Az alvás aggasztana. Gyerekeim is sokat estek, de sosem aludtak a sírástól. egyszer 2 hósan a magas ágyról esett le, sírt sokat de még úgy sem aludt el.
2014. márc. 29. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Hugom a fejet verte be ugy a falba, hogy puklis lett a feje. Rohantubk ugyeletre ahol a doki meg mibkett b..szott le hogy minek rohanunk be ilyebnnel. Megrongeneztek, alairtuk a papirt hogy hazamegyunk, elmondtak mire figyeljunk. Jobb felni mi t megijedni. Elsosegelyben is ezert tanitjak hogy ha a fejet utes eri akkor orvos lasson. A mi vedononk peldaul egy nagyon butus no.
2014. márc. 29. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi van a kicsivel?

Remélem bementetek az ügyeletre!!

2014. márc. 29. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és agódásotokat.Hála az égnek semmi baja,és a pupja is szépen gyógyul.Azt még elmondanám,hogy nem Magyarországon élünk,és nálunk nem olyan egyszerű az orvosi ellátás mint ott,es nem is olyan jo.Sajnos a legközelebbi városban nem meg bizhatók az orvosok,Csak a zsebüket tartsák,és hát az ember aggódik a gyerekért igy fizet,és ha látják,hogy van pénzed hajlamosak dolgokat kitalálni,hogy még több pénzt lehúzzanak az emberről.Nem sajnálom a gyerektől a pénzt,csak nálunk az is kitelik tőlük,hogy félre kezelik csak,hogy pénzt keressenek.Az aki látta a gyereket jó ismerősünk,és meg bizható.Azt hiszem nem jo kifejezést használtam a képesitését illetően.Talán ha úgy irom le,hogy a mentőn dolgozik mint orvos igy jobban megértitek.Sajnos a mi országunk ilyen.Remélem egyszer majd jobb lesz.Bocsi az ékezetekért,nehéz a bilentyün magyarul irni.
2014. ápr. 1. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!