Mit lehet csinálni nagyon rugdosós babával? Hogy lehet leszoktatni?
Figyelt kérdés
6 hónapos a fiam és nem tudom úgy átöltöztetni, levetkőztetni, pelenkázni, hogy utána ne fájjon a mellem és a hasam! Nagyon durván összerugdos!2014. márc. 28. 10:28
1/5 lcs válasza:
kezébe szoktál adni valamit, amivel elfoglalja magát? pl egy tiszta pellust, azt lehet bontogatni :)
2/5 anonim válasza:
Pelenkázón öltözteted, pelenkázod?
Próbáld meg ágyon, vagy földön pl pelenkázó betéten, és akkor nem tud majd megrúgni, én 4 hónapos korától pelenkázom, öltöztetem így a lányom. Erről szerintem nem lehet leszoktatni, nagyon sokáig így lesz még, és ahogy nő, egyre nagyobbat tudnak rúgni :)
1,5 éves korban tudtam először megértetni vele, hogy ne rugdosson, mert az anyának fáj. Ma figyelemeltereléssel lehet javítani a helyzeten, de leszoktatni nem lehet...
3/5 anonim válasza:
Szia, én is mint az előttem szólók, 6 hónaposan már az ágyon pelenkázom, ott csak a lábam tudja megrúgni, de a kezében mindig van valami amivel matat, így nem igazán rugdolózik, mert leköti a figyelmét pl. egy kis könyv, labda, csörgő..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sajnos, bármit adok a kezébe, nem köti le úgy, hogy ne rugdosson! :(
Megpróbálom ágyon, bár akkor így elégé értelmét veszti a pelenkázó. :(
2014. márc. 28. 14:24
5/5 Gabi86 válasza:
én is szoktam az ágyon pelenkázni,de akkor meg mindig elmászott,lefordult a pelenkáról.nekem magától abba hagyta a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!