Hisztinek ennek a fajtáját hogy kezeljem?
Ő a legtöbb tanácsadót kiosztotta, hogy szerinte nem "félt a gyerek" --> de azért elmondja, hogy zsúfolt helyen kellett várnia hajnalok hajnalán ahol még ő is frusztrált nem hogy egy kis gyermek. Ez azért fura. Olvasva az ő hozzászólásait és a többiekét is egyik oldalt sem akarom pártolni, de azért nekem az jött le, hogy a kérdező anyuka minden re tudja a választ, akkor kár volt kérdést feltennie.
2014. márc. 28. 12:19
Azt mondta, hogy nem szokott félni a kicsi. Plusz majdnem mindenki a figyelemelterelést mondta, amivel próbálkozott, vagy hagyja valaki másra amit meg nem tud megtenni. Nem bírálni akarok senkit, de elküldték a francba, hogy semmi nem jó neki...
2014. márc. 28. 13:45
23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm elsősorban a jó tanácsokat.
Én ismerem a lányom,én tudom mikor fél. Tegnap érdekes a liftben se félt hát az meg pláne kisebb volt. Ugyh ennyit erről. Én nem tudok mindent,tény ami tény azért is tettem fel a kérdést, mert ha tudnám a választ akkor nem tettem volna meg. Ha mar az ember tanácstalan,és tényleg nem tudja kire bízni a kicsit, meg nem fog km-eket a gyereket cipelni, mert nem tűri a babakocsit a kicsi és nem vagyok az a fajta akinek mindig ugranak ha én füttyentek-h vigyázzagyerekre. Magamnak ésa páromnak szültem. Nem a világnak h még én hangoskodni mertem.
Ha majd a te gyereked is ilyen helyzetbe lesz, h téged kerget sírásba,mert türelmetlen. És mindent kipróbáltál de semmi nem jó, nah akkor gondolkozz el h lehordtál engem ezért.
Most ne foglalkozz a hülye emberekkel, mosolyogj rajtuk egyet, nemsokára itt a kis tesó!!!
2014. márc. 28. 14:16
Nem csíplek, de gondolkoztam a kérdéseden. Nem elhet, hogy már érzi a lányod, a baba közeledtét és attól lett ilyen hisztis. Látja, hogy mindenki hogy várja az új jövevényt, és te hogy simogatod a hasad meg minden, és úgy érzi már nem ő van a figyelem középpontjában. A másik ami miatt szintén a "baba az ok", hogy tudja, hogy te néhány napot nem leszel otthon és nem akar nélküled maradni, fél, hogy nem jössz többet haza, hogy ott marad nagy szülőknél (vagy nem tudom hol lesz amíg ti kórházban lesztek) de a lényeg, hogy fél, hogy te kórházba kerülsz. Talán nem is érti, hogy kistesója lesz, csak azt tudja, hogy te kórházba mész , kórházba jársz és fél, hogy beteg vagy mert a kis buksijában az van hogy az orvosok-kórházak "rosszak".
2014. márc. 28. 18:23
Esetleg a kiságyát nem cseréltétek le rendes ágyra? Talán nem tetszik neki, hogy az ő saját cuccait pl. kiságy , a kis tesónak kell adnia. Ezek a "testvér féltékenység" dolgok nem mindig egyértelműek, mert a nagyobb gyermek próbálja szeretni a kistesót (mert hát ezt várják tőle) ugyan akkor az ő személyisége még énközpontú, és ő csak azt látja ami neki jó vagy rossz. Egy kistesó lássuk be számára elég "rossz" jővőként festhet.
2014. márc. 28. 18:26
Nyilván nem a tegnapi hisztire mondom, ezt ha nem úgy alapból azt mondod hisztisebb lett.
2014. márc. 28. 18:30
28/32 A kérdező kommentje:
ne aggódj én se csiplek, de mindegy :) ha megbántottalak bocs.
nah szóval úgyanezt a hisztit lerendezte apósnál is 40percig orditott amint kiértem vele a buszmegállóhoz abbahagyta a buszon már vigyorgott....
kistesó --- apával és b.kivel akkor beszélünk a másikhoz amikor a nagy alszik. megvenni a másiknak megvettünk már mindent de nem tettük össze majd apa fogja amikor én kórházba leszek... a kicsit meg anyám látja el -- anyám feljön busszal és marad amig én haza nem jövök.
és miért nem apósra bizom a gyereket? hm..tán azért mert ő is dolgozik napközben.
Hát akkor nem tudom. Egész életére nem maradhat ilyen hisztis, előbb utóbb kinövi addig meg vegyél mély levegőt, számolj közben egy milliárdig és szard le, hogy körülötted éppen mindenki a legrosszabb anyának tart. Majd lesz nekik is gyerekük, vagy már volt gyerekük és megtudják/tudják már, hogy van ilyen. :D
2014. márc. 28. 19:23
Nem bántottál meg egyébként :D Csak úgy látom neked mindenre van kifogásod, mindenre van magyarázatod, minden ötletet elvetsz amivel próbálnak segíteni (igaz nem feltétlenűl a legjobb modorban) Aki pedig "ilyenek ne szaporodjon" hozzászólást tette azzal magam sem értek egyet. De a többiek azért mondtak szerintem ötleteket. Értem én, hogy alkalmaztad a figyelem elkerülést, csak hát van, hogy 10000 módszert kell kitalálni, mire végül sikerül a figyelmét valóban elvonni.
2014. márc. 28. 19:27
Kapcsolódó kérdések: