Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztinek ennek a fajtáját...

Hisztinek ennek a fajtáját hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
14hós a lányom, ma voltam vele nyilvános helyen-SZTK- 30percen át orditott. semmit nem lehetett vele kezdeni, még a vérvételen is sirt -mikor nemis őt szúrta a nővér. sehogy nem lehetett lenyugodni. addig nem hagyta abba a sirást amig ki nem értünk az sztk-ból majd nevetett egyet és vigyorgott. én mondhattam neki szépen, adhattam mindent a kezébe- kaja,inni,játékok tönkelege, csak orditott. torka szakadtából tőle zengett az egész, pirospöttyösre sirta magát... elmúlik vagy én nem tudom már. már a sirás határáig kerget néha
2014. márc. 28. 08:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

amúgy meg sokak örömére van hiszti 1évesen

2014. márc. 28. 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

Ne nézz már ilyen idiótának.

Ki mondta, hogy hagyd egyedül?

Van annak a gyereknek apja, nagyszülei, rokonai, barátok stb.

Amit kérdést belinkeltél se valódi hisztiről szól, de úgy látom, te is olyan anyuka vagy, aki meg van győződve a maga igazáról, hogy márpedig a gyereke rosszalkodott, hisztizett, nem pedig frusztrált volt.

2014. márc. 28. 08:51
 13/32 A kérdező kommentje:
Ismerem a gyerekem,tudom milyen ha fusztrált és ha hisztis. Apukára h bízzam ha reggel 5kor megy el? Anyámra 200kmre? Nem lehet mindenkinek kinyalva a segge h állandóan ugranak ha van valami. Mert láom sokaknak igen.
2014. márc. 28. 09:06
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Lehetséges, hogy "hiszti", gondolom unatkozott, vagy megijedt a sok embertől. Nem is ez a lényeg, elmondom, én hogy szoktam kezelni, nálunk ez vált be, ha gondolod próbáld ki.

Első körben figyelemelterelés, minél gyorsabban, nehogy belendüljön (esetek 80 százalékában bejön:))

Ha nem, akkor átölelem, és nyugodtan, halkan elmondom (magamban már vonnyítok:D) hogy nyugodjon le, tudom hogy fáradt/éhes/fél/mérges nemsokára hazamegyünk és játszunk a ...-val (tök mindegy mi csak érdekes legyen neki)

Na, és ha semmi nem jön be ez eddig 2szer fordult elő a hidegvíz jött be. Előre leszögezem a kislányom előadott valami hörgős mutatványt a sírással, közben megfeszült, én meg már előre láttam, hogy elpattan egy ér az agyába. Itt is nyugodtan (tehát nem hót idegen bedobtam a hideg zuhany alá) mondtam hogy látom nem sikerül magától megnyugodni, úgyhogy megmosom az arcát (nem fenyegetően!!!) és a vizes kezemmel áttöröltem az arcát és a nyakát. (de egy hideg törlőkendő is jó)

A lényeg: próbálj nyugodt maradni, ne lássa, hogy ezzel hat rád, és próbáld észben tartani, hogy legtöbbször (nem mondom hogy mindig) csak azért "hisztizik", mert valami gond van de nem tudja máshogy kifejezni/levezetni a dühét. Ezt is neked kell megtanítanod/illetve tőled lesi el. Sok sikert és gratulálok a második babához!

2014. márc. 28. 09:08
 15/32 anonim ***** válasza:
51%

Meglepődtem milyen kommenteket kaptál! Ennyi nulla életű minden lében egy kanál anyukát. Hihetetlen!

VAN HISZTI, MÊG 5-6 HÓNAPOSAN IS!!!!

Szerinted az mi "kedves" 70%os, ha odanyúl a telefonomhoz, elveszem tőle és ordít érte? Mikor visszaadom abbahagyja. Na meg az mi, hogy amikor ordít a kiságyban, kiveszem aztán elhallgat?HISZTIZIK! Ennyire sötét nem lehetsz!!

Kérdező!

Te mindent megtettél. Nem kell azért otthonhagyni, mert akkor nincsen ott és nincs hiszti. Ha te mindent megtettél játszottál vele, nyugtatgattad, akkor ez van. Sír, akkor sír. Kisgyerek, ez van. Akinek meg nem tetszik menjen ki a rendelőböl. Egy 14 hónapos is még kicsi.

Ne érdekeljen, ki mit gondol.

2014. márc. 28. 09:10
 16/32 anonim ***** válasza:
A 84%-nak teljesen igaza van!
2014. márc. 28. 09:13
 17/32 anonim ***** válasza:

17-es [link]

[link]

[link]

[link]

Mozgásfejlődéssel van kapcsolatban a "hiszti" (amúgy annyira nem szeretem ezt a szót) 14-es voltam

2014. márc. 28. 09:23
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Viszont 5-6 hónaposan még tuti nem beszélünk hisztiről, max az akaratát próbálgatja. Az meg tuti nem hiszti, mikor rád van szüksége (=vedd ki az ágyból)
2014. márc. 28. 09:24
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
Pont az ilyen nőknek nem kene szaporodni.
2014. márc. 28. 09:56
 20/32 anonim ***** válasza:

jézusom, nem tudom, mindenki aki ideírt anyuka, vagy csak néhányan nagyon unatkoznak, de azért nehogy már ilyen csúnyákat írjatok a kérdezőnek. Persze, hogy nem lehet mindenhova babakocsi nélkül, és segítsége se lehet mindenkinek.

Ráadásul nem feszültséget levezetni jött, hanem tanácsot kérni.

2014. márc. 28. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!