Mit válaszoltok, mikor azt mondják a babátokra, hogy milyen picike?
Mit jelent az, hogy picike? Az én kislányom két és fél éves létére még mindig 86-os ruhákat hord. És?
Mindenki fiatalabbnak gondolja. A 10-12 hónappal fiatalabb gyerekek magasabbak nála.
Én meg közlöm, hogy nagy ügy, az iránta való szeretetemet nem centikben mérik. :)
Semmit, már előre közlöm, amikor kérdezik, hogy sokkal kisebb, mint a kortársai, de x idős.
Semmi baja nincs, kivizsgáltattuk.
Vagyis a nagynak nincs, aki most 3 és fél évesen kb. 95 centi és 12 kiló, 24-es a lába (ovis benti szandálja még 23-as, pont jó).
A kisebb 22 hónapos. Olyan 83 centi és 9 kg, 22-es a lába. Vele még 2 hónap múlva vissza kell mennünk gasztroenterológiára, mert lehet, hogy lisztérzékeny, nem volt egyértelmű az előző vérvizsgálat eredménye.
Amúgy nekem nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy ekkorák a gyerekeim, hiszen sokak szemében a jó anyaság fokmérője a duci és magas gyerek.
Volt, hogy a védőnő is közölte, hogy nem tudja mit eszik ez a gyerek (még az elsőnél, elköltöztünk hála Istennek, különben lemondtam volna a védőnő segítőkész szolgáltatásairól).
Ja igen, nem vagyunk cigányok és nem is élünk olyan rosszul, szóval esélytelen, hogy éhezzenek a gyermekeink.
ja hogy 2,5 hónapos.
akkor meg picike, még ha 10 kilós lenne is pici lenne, hisz épp most bújt erre a világra :)
mond, hogy igen, kicsi, de gyorsan nő. vagy ne mondj semmit.
ennyi idős babára ha mondják akkor nem azt jelenti, hogy kisnövésű, hanem hogy még csak pár hetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!