Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez miatt tényleg rosszul kéne...

Ez miatt tényleg rosszul kéne magamat éreznem?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves kislányunk. Nem vet minket fel a pénz, de próbáljuk a legtöbbet kihozni amiből lehet. A ruháit a Tescoban vásároljuk (F&F), a többi dolgot a cumisüvegtől a pelenkáig a Dm-ben (Babylove).

Ugye nem baj, hogy nem tudom neki megvenni a Next, Zara meg a többi drága ruhát. És sajnos 3 ezer Ft-os cumisüveget se tudok venni, meg 6 ezer Ft-os pelenkát se :-(

Ettől még nem vagyok sz.r anya ugye?

2014. márc. 27. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nyugi én turkálóba veszem a rucikat :) vagy szintén a tescoba vagy kuponnal a C&A-ba sőt bababörzéken :)

Tápszerből viszont én is inkább a felírtakat váltottam ki, én abban jobban bízom, csak jobban bevizsgált, vagy lehet a vitamin felszívódás jobb azoknak, mondjuk a fiamnak speciális tápszer kellett a refluxra,olyan nincs a dm-ben azt hiszem. A másik hogy az orvosokkal mindneféle ügynökök dumálnak, hogy az ő tápsezrüket írják fel. lehet ezért sem örülnek a dm-esnek.

A cumisüvegből is vettem drágábbakat, avent, mam, de szerintem semmivel nem tudnak többet és hiába volt anticolicás, hasfájós volt így is......

Pelekából ajánlom a Lidl, pennyben kaphatóakat, olcsóbbak mint a nagy márkák és ugyanolyan jó, szerintem a dm-nél is ocsóbb, vagy a dm-es kuponokkal lesz annyi mint a lidlbe kapható.

2014. márc. 27. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Most többeknek nem fog tetszeni a válaszom, de nem érdekel: a védőnő csak jót akart. Nem a méregdrága ruhákat meg a Liiberót hiányolta, hanem azt tette szóvá, hogy nem a legmegfelelőbb tápszert adod a babának, és azt is megemlítette, hogy milyen típusú cumisüveg használata csökkentheti a hasfájást. Ez azért nem ugyanaz, mintha azért szólt volna be, mert nem Zarában feszít a gyerek.

Persze ha nem hallgatsz rá, nem muszáj, szíved joga, de azért van a védőnő, hogy tanácsot adjon. És ismétlem: nem a ruháitokat szólta le!!!

2014. márc. 27. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj kérdező, de nem értelek.

Többször is a ruhácskákat említed, közben pedig a konkrét történet a tápszerről és a cumisüvegről szólt. Ugye te sem gondolod azt, hogy ez a kettő ugyanaz a kategória?

Te is nyilván tudod, hogy az, hogy Tescoban veszel ruhát az egyáltalán nem gáz, sőt(!) a legtöbb anya (én is) általában használt ruhát ad a babájára, ehhez képest te újat.

De ez azért korántsem ugyanaz, mint az, hogy mit eszik a baba. A kettőnek fontosságban köze nincs egymáshoz!

Ettől függetlenül én kétlem, hogy a babylove-os tápszer ne lenne jó, szerintem nyugodtan ehet azt a kicsid, ha erre van pénzetek. És természetesen nem attól leszel jó/rossz anya, hogy mennyi pénzetek van.

2014. márc. 27. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
én a helyedben a dokitól kértem volna tanácsot tápszer ügyben,és azt venném,amit ő javasol..szelepes cumisüveg meg a mam-os ha jól tudom,nem?az olyan 1200-1500ért már kapható vagy tévedek?itt szerintem is csak te vetted nagyon a lelkedre a védőnő meg segíteni próbált..különösen,mert gondolom te mondtad neki,h hasfájós,nem magától találta ki,és neki ez volt az ötlete,h ezek talán segíthetnek,nem?
2014. márc. 27. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a védőnő bántani akart téged. Egy hasfájós babának valóban jobb egy szelepes cumi, és én sem adtam volna fél a fél éves babámnak DM-es tápszert. 1 éves kora után talán meggondolom, hogy sajátmárkás tejitalt választok, de addig biztosan nem. Semmi lekezelőt, lenézőt, vagy felháborítót nem mondott a védőnőd, csak jót akart a babádnak. A cumisüveget is csak 1x kell megvenni, ráadásul pl a vatera is roskadozik az ilyesmitől. Nagyon sokszor árulnak olyanokat, amit nem is használtak, vagy csak pár alkalommal, ráadásul olcsón. A tápszer nehezebb ügy, de úgy emlékszem, hogy nincs olyan marha nagy különbség az árak között. Inkább spórolnék a pelenkán (tök jó minőséget lehet kapni még a pelenkadiszkontban is, vagy kuponoznék), popsitörlőn, stb.
2014. márc. 27. 17:02
 16/17 Terminator888 válasza:
0%

Regen rossz, ha mar ez a kerdes felvetödik.

Olyat kell kapjon, ami kenyelmes, hasznalhato, nem a marka es az ar dönt. Nem is kell törekedni ra.

Elkenyeztetni nem kell egy gyereket sem (anyagilag).

A lenyeg, hogy a gondoskodas meglegyen, sokaknal, föleg a penzeseknel pont az hinyzik, azt penzzel akarjak potolni.

2014. márc. 28. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Itt nem a ruha márkájáról szól a történet, (az senkit nem érdekel) hanem arról, hogy egy másikfajta tápszert a védőnő jobb minőségűnek talál és azt javasolja, ugyanígy a cumisüvegnél is. Ezen kár hisztizni!
2014. márc. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!