Érdemes ilyet venni egy 1 évesnek?
Az Obi honlapján van egy hinta szett,mászókával. Apósom erőlködik, hogy meg akarja venni az udvarukra, hiába mondom neki, hogy egy ideig még biztosan nem tudja használni..
30. oldalon van, Hinta szett Mikó a neve.
Én is 3 évest mondanék.
Nyilván gyerek függő, de pl az én 5 éves fiam tavaly thát négy évesen kezdett el mászókázni, az ilyen lap hintát meg még mindig nem szereti, mert nem érzi magát rajta biztonságban.
A mászókáját ahogy nézem egy 1 éves még a mérete miatt sem tudja használni, nem tud egyik fokról a másikra fellépni.
Akkor vegye meg, maximum majd ő hintázik rajta :D
Auchanban azt hiszem még akciós a kis műanyag csúszda, azzal többre megy az egyévesed :)
ez pont az aminek nincs túl sok értelme. keressetek olyat amit jobban ki tud használni.
egyébként tudja már most is használni csak ki kell cserélni a hintát 1000.-os babahintára. de több értelme lenne ha mászóka helyett csúszda lenne, ez a mászóka olyan, hogy ott állhatsz 5 éves koráig mellette, nehogy leessen ;)
Hát ez max nézegeti sokáig :)
A hinta úgy jó lenne ha olyan lenne, ami beleülős, szóval nem ez a sima lap, hanem ilyen:
ennek viszont nagyon örülne!!!! Az én fiam kb 1 éves volt mikor ilyenbe ült és kacagott folyamatosan és a duda is tetszett neki.Ilyet amúgy simán egy ajótfélfára szoktak felfüggeszteni, de ha van kertetek, akkor jó egy olyan alap mint amit belinkeltél, csak ilyen hintával.
A mászó rész sem fogja még 1 évesen használni.....
Én inkább pici csúzdát vennék, azon is van mászó rész, és a csúzdát imádják a gyerekek. De még 1 évesen elég ha felteszed a tetejére és fogod miközben csúszik imádni fogja. Ilyesmi esetleg, szóval nem valami óriási legyen, de talán ne a legkisebb, mert azt hamar kinövi.
Másik jó ötlet a homokozó :) és le tudjátok takarni, így tuti tiszta marad nem úgy mint a lakótelepeken lévőek, ami sajnos ki tudja milyen. Én már 1 éves kor után nemsokkal beletettem, az enyémet, bár annyira nem hozta lázba, de lehet a tiédnek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!