11 hónap után is rosszul alszunk. Ti hogy bírtátok?
Fiam 11 hónapos, és nem túl jó alvó. Nem nevezném alvászavarosnak, szerintem inkább átlagos. A baj az, hogy mi a férjemmel alig bírjuk már. Éjjel sokszor kel (biztos a foga miatt), reggel korán ébred (5-6 körül). Ha picit foglalkozunk vele, visszaalszik, de nekünk teljesen tönkrevágja az éjszakáinkat. Férjem nappal dolgozik, én meg sose bírtam nappal aludni (kb havi 1x sikerül, amikor már annyira kész vagyok). A gyerkőc jól van, de mi egyre rosszabbul. Így persze a türelmünk is kevesebb hozzá...
Van erre valami megoldás? (Sírni hagyni nem bírom, és nem is lenne értelme, ezt légyszi ne írjátok.)
Igen, ez van velem is, hogy alapjáraton már hozzászoktam a kevés alváshoz, és havi 1x kibukom. Most épp ez a havi 1 lehet éppen. :(
Olyan borzasztó, hogy milyen nehéz ez a gyerekbiznisz. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de ami most van, az minden korábbi képzeletem felülmúlta. Pedig én még segítséget is kapok...
A válasz:ROSSZUL!!
Főleg ez az 5 órás kelés...szörnyű.
Már mindent bevetettem és semmi változás. Legalább tudod hogy nem vagy egyedül:)
11:28-as vagyok újra.Ma járt itt a természetgyógyász és mondta sajna trauma miatt nem alszik a fiam, hónapok óta szúrkálják, kórházban is voltunk 1 hetet, kiderűlt, hogy ITP-S.Most dupla adag Melissana koncentrátumot javasolt éjszakára és lehet kapni "idegeimre mentek" cseppeket amit neki és nekem is szedni kell és talán segít majd, de sajnos közölta, hogy amíg nem dolgozza fel babóka a traumákat addig nem tud nyugodtan aludni.
Na fel is sírt.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!