Milyen babának való mósószer/öblítő kombinációt szerettek és használtok?
Figyelt kérdés
Tesco Sensitive mosószert és Gabi babaruha öblítőt vettem első körben születendő babánk ruháinak mosásához, teregetéskor finom illatot ad, de utána hamar elszáll. Tudom, a kímélet a lényeg, nem az illat, de ti mit szerettek?2009. dec. 17. 06:48
11/13 anonim válasza:
Amway bababarát mosópor, öblítőnek ecet.
Sajnos az összes többitől kiütéses lesz a babám :( Pedig már 1 éves. Semminek nincs finom illata. Szerencsére az ecet csak ijesztően hangzik, de amúgy nem büdös a ruha tőle, csak jól kiöblíti a mosóport.
Egyébként így jobban érezni a kislányom saját finom illatát, mintha elnyomná valami erős öblítő.
12/13 anonim válasza:
9.56-nak: én a dreftet legutóbb 1100 ft-ért vettem (kb) és 1 literes, a tescos kb 7-800 ft, viszont 1,5 literes.
13/13 anonim válasza:
Dreft baby a dm-ben volt 780, én ott vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!