Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős korban kell...

Milyen idős korban kell kezdeni a hozzátáplálást, ízekkel megismertetést?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. Milyen késztermékeket ill. gyümit lehet majd adni neki?
2008. júl. 23. 22:28
 1/5 ltimea ***** válasza:
48%
Nekem azt mondta anyukám, hogy 3 hós kora után folyamatosan, de persze először almapép, sárgarépafőzelék, tökfőzelék, tojássárgája cukorral kikeverve tejben megfőzve(krém)stb. később lehet áttérni 6-9 hós korában a szilárdabb ételekre, ha már van fogacskája is. A kisfiamnál igy csináltam és 10,5 hónapos koráig szopizott is.
2008. júl. 23. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Anyatejes babaknak 6ho tol ajanljak, tapszeres babaknal 4hosan el lehet kezdeni, nem tudom miert, ezt irjak sok helyen:)

Mi 5 hoanaposan kezdtuk el minden heten mast. Erdemes almaval ,barackal kezdeni majd egy kis banan (szekletfogo)majd krumplipure,repapure izesites nelkul parolva jol osszetorve. Hetente probalgasd hogy lasd nem e allergias ra es tizoraikent iktasd be igy elkerulendo az ejszakai pocifajas. Majd ha minden okes lehet ezeket az izeket mixelni hogy izesebb tartalmasabb legyen.

Boldog babazast!

2008. júl. 23. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

VÁÁÁÁÁ!!! Tojást nem szabad adni neki ebben a korban!!!!

Itt találsz segítséget: [link]

Jó kanalazást!

2008. júl. 24. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a tojáson én is kicsit ledöbbentem, pedig én elég régimódinak számítok, mert én is három hónaposan már adtam főzeléket, de tojást csak nyolc hónapos korban (mármint a sárgáját).
2008. júl. 24. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

6 hónapig elég csak az anyatej, cukrot, tojást utána sem.

Mindenki azt mondja, régen sem így csinálták. Csak régen nem volt ennyi szmog, ellergia, mesterséges élelmiszer és sorolhatnám..

2008. júl. 24. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!