Ez lehet glutén vagy tej érzékenység?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem kislányomnak (7,5 hós)nestlé gyümis tejpépet (HA-s pépet evett eddig, csak nem volt a gyógyszertárban,muszáj volt megvennem) ami glutént is tartalmaz...este meg ma vacsizott, meg reggel is evett belőle és fürcsinél észrevettem pici piros pöttyök egy csoportját az egyik cicije felett a mellkasán, meg ugyan azon az oldalon lejjebb a pociján de ott csak egy párat...máshol (hasán, nyakán, arcán, karján stb) semmi...elég határozott vonalú pöttyök olyan gombostűfej nagyságban. Ha allergia, akkor lehet valami keményebb tünet? Figyeljem éjszaka? (az egyértelmű, hogy ezt nem adom neki többet)2009. dec. 16. 21:42
1/6 anonim válasza:
hát mivel ezen kettő érzékenységtől egy idő mulva fos mint a gép ,kizárnám
2/6 anonim válasza:
egyébként lehet még ekcéma vagy kidörzsölhette a ruha vagy bepállott a bőr
3/6 anonim válasza:
vagy allergiás a mosószerre amivel a ruháját mosod
4/6 A kérdező kommentje:
gondoltam még meleg kiütésre, mert padlófűtésünk van és eléggé melege volt napközben, ahogy játszott. Jó...akkor hasmenése is van ha allergia, akkor jó, megnyugodtam mert olyan nincs nekünk :)
2009. dec. 16. 21:54
5/6 anonim válasza:
A tejpépekben sem normális tej,sem számottevő glutén nincs,csak minden féle más gyári összetevő.Arra nem lehet allergiás.
6/6 anonim válasza:
A tejfehérje allergia nem okoz hasmenést,viszont kiütést igen.(A laktózérzékenységtől van hasmenés.)Próbálgasd,mert ha az van neki,minél hamarabb kezdi a diétát,annál hamarabb kigyógyul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!