Barátnőmnek kis csomagot állítanék össze a babaszületéséhez. Mit tegyek bele? Csupa hasznos dologra gondolnék.
Próbálom beleképzelni magam a helyedbe. Én ezekből válogatnék:
- popsitörlő: Tesco, s mert az doboz nélkül is fedeles, esetleg vehetsz hozzá tároló dobozt.
- pelenka: 3-6 kg vagy 4-9 kg, inkább nagyobb legyen,. az aktuális méretből lehet sokat kap. Pampers vagy DM Babylove a javaslatom.
- fürdető: kizárólag FLP ALoe folyákony szappan, mert könnymentes és nem lúgosítja el a bőrt, babám is imádja.
- csörgő: könnyű, színes. Lehet rágókás is, de kicsi legyen, hogy könnyen meg lehessen fogni.
- előke: olyat javasolnék, ami pl.frottír, de a hátoldala műanyag, a sima textil átázik és annyi a ruhának. De az Ikeában láttam kisinget, 2 db azt hiszem 900 ft, ez védi a ruhát is.
- ruha: 68as mérettől felfelé. Szezonnak megfelelően.
- babanapló
- anyának csoki vagy gyümölcs, szál virág
- apának egy üveg bor
Ha régi jó barátnőd, akkor lehet pl venni egy üveg tokaji aszút, 6 puttonyosat, ami a baba születési évében lett palackozva. Csináltass rá gyedi címkét, 18 év múlva, amikor felbontják még mindig emlékeztetni fogja őket rád.
A férjemék már csak kanállal ették meg az aszút 18 év után... imádták. Innen örököltük meg ezt a hagyományt.
utolsó vagyok:
tányér-kanál étkészletet is vihetsz a gyerkőcnek.
szia
bár már nem aktuális, de küldhetsz képet,másnak is jó lesz :)
köszi
írok privit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!