Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Barátnőmnek kis csomagot...

Barátnőmnek kis csomagot állítanék össze a babaszületéséhez. Mit tegyek bele? Csupa hasznos dologra gondolnék.

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, inkább kérdezd meg, mit használ majd. Menet közben derül ki. Ami biztos jó, popsikrém, fürdető -ha fincsit akarsz NIVEA-, TÖRLŐKENDŐ -NEOGRANORMON, NIVEA, GABI a legjobbak-, bébizokni, babakönyv, fényképkeret, frottír gumis lepedő az ágyikájába, én nagyon örültem a minőségi játékoknak is. Kaptam még frottír büfiztető kendőt, amit nem a büfizésnél használtunk, hanem nyáltörlőnek, ha mentünk valahova, mégse textilpelenka. Ja, vehetsz színes, mintás textilpelenkákat is, olyan szépek vannak. Kaptam még Túlélőkalauz szülőknek c. könyv, nagyon tetszett. Lehet válogatni :)
2009. dec. 16. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Polártakaró... saját kézzel rávarrva kis minta, vagy gobleinszalag... (előző nem bírja lelőni magát) sapka. Abbahagytam.
2009. dec. 16. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem még a babanapló jutott eszembe, amibe írkálni lehet a baba dolgait. Nekem ígértek, végül nem kaptam, így csak a határidőnaplómba firkangtatom a kis dolgokat... lehet hogy januárban veszek, és bemásolom, úgy mégis csak pofásabb :)
2009. dec. 16. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Babanapló,popsitörlő, fürdető, esetleg valami olyan játék amit a kiságyra lehet tenni, pici zokni.
2009. dec. 16. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbálom beleképzelni magam a helyedbe. Én ezekből válogatnék:

- popsitörlő: Tesco, s mert az doboz nélkül is fedeles, esetleg vehetsz hozzá tároló dobozt.

- pelenka: 3-6 kg vagy 4-9 kg, inkább nagyobb legyen,. az aktuális méretből lehet sokat kap. Pampers vagy DM Babylove a javaslatom.

- fürdető: kizárólag FLP ALoe folyákony szappan, mert könnymentes és nem lúgosítja el a bőrt, babám is imádja.

- csörgő: könnyű, színes. Lehet rágókás is, de kicsi legyen, hogy könnyen meg lehessen fogni.

- előke: olyat javasolnék, ami pl.frottír, de a hátoldala műanyag, a sima textil átázik és annyi a ruhának. De az Ikeában láttam kisinget, 2 db azt hiszem 900 ft, ez védi a ruhát is.

- ruha: 68as mérettől felfelé. Szezonnak megfelelően.

- babanapló

- anyának csoki vagy gyümölcs, szál virág

- apának egy üveg bor

Ha régi jó barátnőd, akkor lehet pl venni egy üveg tokaji aszút, 6 puttonyosat, ami a baba születési évében lett palackozva. Csináltass rá gyedi címkét, 18 év múlva, amikor felbontják még mindig emlékeztetni fogja őket rád.

A férjemék már csak kanállal ették meg az aszút 18 év után... imádták. Innen örököltük meg ezt a hagyományt.

2009. dec. 17. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

tányér-kanál étkészletet is vihetsz a gyerkőcnek.

2009. dec. 17. 12:01
 7/8 anonim válasza:
Kis képet, amin rajta van a baba neve, születési ideje, súlya, hossza...és mindez keresztszemes varrással, szépen díszítve. Képet küldök, ha érdekel! :)
2010. szept. 6. 11:10
 8/8 A kérdező kommentje:

szia

bár már nem aktuális, de küldhetsz képet,másnak is jó lesz :)

köszi

írok privit is

2010. szept. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!