Anyukák, hogy alakul a Ti, illetve a babátok egy napja? Nem érzitek magatokat néha elveszve?
Hát én csak belekotyogok mert 9 hónaposom mellett (még?) tudnék sok mindent csinálni, mégis néha úszik a lakás...
De ... próbáld ki esetleg a fly lady programot: [link]
Az a lényege, hogy kis lépésekben haladva takarítod a lakásod, napi negyed óra tényleg nem sok, de szép lassan mindenen végigmész és nem az van, hogy hetente rámegy egy nap, vagy félévente egy hétvége, hogy mindent megcsinálj.
Szóval a kulcs a rendszeresség. Kevés időt szánj a házimunkára, de azt minden nap!
Ez nagyon érdekes amit írsz, mert nekem is 16 hónapos a lányom, de néha még unatkozom is.
Nem vagyok rendmániás, így a felmosáson kívül nem takarítok minden nap mániákusan.
Főzés, mosás megy, a kutyasétáltatást összekötöm a gyereksétáltatással, ez is napi kb. 2 órás program és jó kikapcsolódás, addig sem kell a lakásban ülni.
élutánonként heti 3-4-szer aerobikozom, addig a lányom elvan magának, vagy beteszem a kiságyba és onnan figyel engem.
Ne legyél perfekcionista és sokkal könnyebb lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!