18 honapos a kisfiam es elrohadtak a fogai ilyenkor mit csinalnak az orvosok _? mikor bujnak ki a rendes fogai? mar nagyon csunya a tejfogai, a tobbi fogai is elkapjak kulfoldon elek
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 14:54
11/15 anonim válasza:
Es a gyerekorvosnak a statuszokon nem tunt fel? Hol a vedono? Hogy fogja magat erezni az ovodaban? Pont ma lattam egy kislanyt a jatszoteren ilyen fogakkal, a fejet sem merte felemelni szinte, nemhogy onfeledten mosolyogni:(
Felelotlenek vagytok, de remelem meg nem keso es rendbe tudjatok hozni! Minden jot kivanok ehhez!
12/15 anonim válasza:
akkor nagyon durván kaphatott cukrot,mert normális esetben egy kis teától,édességtől nem kéne rohadnia
13/15 anonim válasza:
Szerintem más oka van ennek,hogy rohadnak.Lányom mondjuk max kekszet eszik cukrosat,vagy reggelente gabonapelyhet,este tejpépet,de semmi baja a fogainak.
D vitamin,kálcium hiány is lehet.Vagy egyszerű genetika.Nekem jók voltak a tejfogaim,a csontról meg sajnos jobb nem beszélni...
14/15 anonim válasza:
Atyaég... igaz 2 de max 3 évesen már én is törzsvendég voltam a fogászaton. Ecsetelték, hogy kitartsanak. De emlékszem mennyire szégyelltem! A cumisüveg meg a cukros és citromos tea volt a bűnös. A maradandó fogaimmal túl sok gond nem volt. A gyerekeimnek gyönyörű a foguk (3,5 és 2 évesek) pedig ők is sokáig cumisüvegeztek szörpöt, kakaót, és szeretnek fogat mosni, de olykor elmarad. A kétévesemnek fogköve alakult ki, mert egy műtét miatt pár hétig nem moshatott fogat, nem rághatott. El nem tudom képzelni mivel tömtétek azt a szegény gyereket, de valsz nem csak a fogai nem hálálták meg. Itt is több édesség fogy, mint szerintem kéne, de pl teából csak gyümiteát kapnak, citromot meg savas gyümölcslevet módjával, vizezve, szörpöt, kakaót "halványan".
15/15 anonim válasza:
Mindenkeppen vidd el fogorvoshoz, tevhit, hogy semmit nem csinalbak a tejfoggal, el kell vinni mielobb szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!