Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 honapos a kisfiam es...

18 honapos a kisfiam es elrohadtak a fogai ilyenkor mit csinalnak az orvosok _? mikor bujnak ki a rendes fogai? mar nagyon csunya a tejfogai, a tobbi fogai is elkapjak kulfoldon elek

Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Es a gyerekorvosnak a statuszokon nem tunt fel? Hol a vedono? Hogy fogja magat erezni az ovodaban? Pont ma lattam egy kislanyt a jatszoteren ilyen fogakkal, a fejet sem merte felemelni szinte, nemhogy onfeledten mosolyogni:(

Felelotlenek vagytok, de remelem meg nem keso es rendbe tudjatok hozni! Minden jot kivanok ehhez!

2014. márc. 22. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
akkor nagyon durván kaphatott cukrot,mert normális esetben egy kis teától,édességtől nem kéne rohadnia
2014. márc. 22. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem más oka van ennek,hogy rohadnak.Lányom mondjuk max kekszet eszik cukrosat,vagy reggelente gabonapelyhet,este tejpépet,de semmi baja a fogainak.

D vitamin,kálcium hiány is lehet.Vagy egyszerű genetika.Nekem jók voltak a tejfogaim,a csontról meg sajnos jobb nem beszélni...

2014. márc. 23. 07:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Atyaég... igaz 2 de max 3 évesen már én is törzsvendég voltam a fogászaton. Ecsetelték, hogy kitartsanak. De emlékszem mennyire szégyelltem! A cumisüveg meg a cukros és citromos tea volt a bűnös. A maradandó fogaimmal túl sok gond nem volt. A gyerekeimnek gyönyörű a foguk (3,5 és 2 évesek) pedig ők is sokáig cumisüvegeztek szörpöt, kakaót, és szeretnek fogat mosni, de olykor elmarad. A kétévesemnek fogköve alakult ki, mert egy műtét miatt pár hétig nem moshatott fogat, nem rághatott. El nem tudom képzelni mivel tömtétek azt a szegény gyereket, de valsz nem csak a fogai nem hálálták meg. Itt is több édesség fogy, mint szerintem kéne, de pl teából csak gyümiteát kapnak, citromot meg savas gyümölcslevet módjával, vizezve, szörpöt, kakaót "halványan".
2014. márc. 23. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen vidd el fogorvoshoz, tevhit, hogy semmit nem csinalbak a tejfoggal, el kell vinni mielobb szakemberhez!
2014. márc. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!