Szerintetek nagy baj ha a délelőtti és a délutáni alvás a babahordozóban történik?
egyszer-egyszer nem probléma, de nem jó ha rendszeres.
Direkt abban altatod vagy csak ott alszik el?
Mi akkor altattuk hordozóban, amikor nagyon sok tejcsit büfizett fel és nyűgi volt tőle. Mondta a védőnő, hogy ezt elkerülve inkább tegyük hordozóba és aludjon el ott.
Nekem sokat aludt ebben a korban a hordozóban. Nagyon szerette. Igaz nekem is mondták, hogy nem olyan jó. Majd egyszer csak elhagyta olyan 3 hónapos kor körül magától. Állítólag a babák amikor megszületnek szeretik ezt a pózt mert az anyaméhben is hasonló pózban feküdtek . És sok babának furcsa, hogy egyből eyenesen kell aludniuk. A gerincével nem lett problémánk. És a mozgás fejlődése is kiváló volt már 4 hónaposan forgott és egy évesen már egyedül ment. 2 hónaposan már átaludta az éjszakát nekem a kis ágyban de nap közben jobbn szeretett a hordozóban lenni. Alvási problémáink nincsenek azóta se. Este fél nyolctól reggel fél hétig alszik és nem kell altani. Csak be rakom a kiságyba és önállóan elalszik párpercen belül
.A te gyereked és ha úgy érzed, hogy a te gyerekednek szüksége van rá akkor aludjon ott. Szerintem akkor is ugyan ilyen görbe a testartása ha az öledben ringatnád. És azt jobban megszokjaés nehezebb lesz később leszoktatni róla. És az épp oly káros a gerincének. És egy orvos mondta egy riportban a múltkor a bébi hintákkal kapcsolatban pont hasonló kérdésre válaszolva hogy a gyerek pontosan addig van el egy pózban amíg kényelmes és nem megerőltető neki, ha már nem kényelmes neki akkor úgy is sírni fog. A hinta és a bébihordozó kialakítása az ülő résznél ugyan olyan. Szóval szerintem erre is igaz. És igaz is volt, mert 3 hónapos kora körül ha akartam volna se tudtam volna elaltatni benne mert elkezdett sírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!