Leírnátok, hogy milyen kos horoszkópú gyermeketek?
A nagylány április 19-ei. Ő érzékeny, komoly, önfejű, sértődékeny, mindenben első akar lenni, de nem kitartó (még), nagyon tud sírni, sokszor elégedetlen. Évek óta imádja a lovakat, lovagol is és népitáncol, azt is nagyon lelkesen csinálja. Szerti a fellépéseket, minen lehetőséget megragad, hogy szerepelhessen.
A kisebbik lányom március 24-ei. Ő humoros, akaratos, vagány, mozgékony, ügyes, de sokszor meggondolatlan, mindennek tud örülni. Nagyon pozitív a kisugárzása, imád dumálni. Vékony és hajlékony, tornára jár.
Szia!
Kislányom 20 hónapos, ő sem beszél :) de mindent megért. Önfejű, kitartó, ha valamit a fejébe vesz, annak úgy kell lennie. Pl. mikor még szoptattam, a mensi alatt sokkal kevesebb tej termelődött, adtam neki pótlásként először fagyasztott tejet, majd tápszert. Egyik se kellett neki semmilyen formában, semmilyen módon. Inkább 5 napig szinte semmit nem evett. A szopit is ő hagyta el 9 hónapos korában, a hozzátáplálás nagyon nehezen ment.
Nagyon vidám, barátságos az emberekkel, puszit dob még az idegeneknek is, igazi közösségi emberke.
A lányom ápr. 2-án született. Még csak 8 hónapos, de nagyon mozgékony, hízni sem hízik emiatt, pedig mindent és hatalmas mennyiségeket eszik. Nem szereti ha a mozgásban korlátozva van, utálja a téli ruházatot, nem tud benne rendesen mozogni. Ha kajáról van szó, akkor eléggé türelmetlen. Jókedvű, mindenkire mosolyog, aminek az idegenek nagyon örülnek, így leállnak vele "beszélgetni". Belenyugvós típus, az sem zavarja (még), ha kiveszem a kezéből a játékot, amivel épp nagyon játszik.
Én is kos vagyok, az alaptulajdonságaim hasonlóak. A lányom igazi kos tulajdonságai szerintem még nem fejlődtek ki. (pl. rettentő nagy igazságérzet, ami agresszióval, dühvel is társulhat.) :)
kislányom március 29-én született , 4 éves lesz nemsokára.
Nagyon okos, nagyon gyorsan tanul mindent, hosszútávú memóriája van. zenei érzéke kiváló, szófogadó, makacs, néha önfejű és hisztis. öntudatos, érzékeny, mindig mosolygós, nagy dumás.
imádja a lovakat és a macskákat, nagyon segítőkész. iszonyú anyás. sajnos hirtelen haragú , odacsap a tesóra, oviban... nagyon imád táncolni igazi örökmozgó.
Előző vagyok. Mivel nagyon hasonlóak vagyunk a lányommal, kevés olyan dolog van, amit én akarok és ő nem, szóval nem tudom mennyire akaratos.
Alapvetően én nem vagyok kitartó, törekvő (csak a szakmámban, családban), szerintem ő sem lesz az.
Érzékeny, kissé sértődékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!