Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyiket rendeljem...

Szerintetek melyiket rendeljem meg? Baba Magazin/Kismama/Anyák lapja?

Figyelt kérdés

Légyszi, írjatok indokot is.

3 hónapos a babám.

2009. dec. 16. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rám hallgatsz nem adsz pénzt egyikért sem, mindent megtalálsz a neten plusz költség nélkül!
2009. dec. 16. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a Baba magazint és az Anyák lapját szeretem, sok bennük a hasznos cikk, babákkal kapcsolatos tanácsok, történetek, a Kismamát inkább a terhesség alatt olvastam.
2009. dec. 16. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Én amikor a fiam pici volt, a Kismamát járatta. Meg akkor még volt társlapja, a Kisbaba.

De most is a Kismamára szavazok.

2009. dec. 16. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Kismama. ha nő a picur akkor is találsz érdekeset
2009. dec. 16. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
az anyák lapjában több a terhességről szóló cikk, a babamagazinkan inkább a babákról van szó.Ha mindenképp rendelni szeretnél akkor azt rendeld meg.nekem a kismama nem tetszik sok véleményükkel,tanácsukkal nem értek egyet.Én már lemondtam mindkettőt.annyira már nem voltak jók a cikkek.
2009. dec. 16. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Én most fizettem elő egy évre a Kismama újságot. Nekem ez mostanában nagyon tetszik. Az Anyák lapját terhesség alatt szerettem megvenni. A Baba Magazin is tetszik, de úgy döntöttem csak akkor veszem meg egyszer-egyszer, ha beleolvasnva találok nekem való cikkeket.

Most a Kismamával leszek egy évig. Sokszínű, érdekes magazinnak tartom és tetszik benne, hogy nem mindennel a Brendont hírdetik és reklámozzák, hanem más-más gyártók, boltok termékeit is lehet látni az újságban.

2009. dec. 16. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Kismama!!!!!

a másik kettőben szinte semmi sincs,nagyon unalmasak.

2009. dec. 16. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen a Babamagazin és az Anyák lapja szinte olyan mint ha a Brendon reklámújságja lenne.

Az egyikben láttam egyszer a popsitörlőkendő

melegítőt:-)))

2009. dec. 16. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:

szia! nekem is a kedvencem a Kismama. tartalmasabbnak találom, mint a másik kettőt. sokkal inkább találok benne számomra érdekes cikkeket.

14 hónapos kisfiú 38 hetes terhes anyukája :)

2009. dec. 16. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Én sosem vettem meg, mindíg a neten olvasgattam. Párszor a párom hozott egyet-egyet ha volt benne valami normális "ajándék".

2009. dec. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!