Szerintetek melyiket rendeljem meg? Baba Magazin/Kismama/Anyák lapja?
Légyszi, írjatok indokot is.
3 hónapos a babám.
Én amikor a fiam pici volt, a Kismamát járatta. Meg akkor még volt társlapja, a Kisbaba.
De most is a Kismamára szavazok.
Én most fizettem elő egy évre a Kismama újságot. Nekem ez mostanában nagyon tetszik. Az Anyák lapját terhesség alatt szerettem megvenni. A Baba Magazin is tetszik, de úgy döntöttem csak akkor veszem meg egyszer-egyszer, ha beleolvasnva találok nekem való cikkeket.
Most a Kismamával leszek egy évig. Sokszínű, érdekes magazinnak tartom és tetszik benne, hogy nem mindennel a Brendont hírdetik és reklámozzák, hanem más-más gyártók, boltok termékeit is lehet látni az újságban.
Kismama!!!!!
a másik kettőben szinte semmi sincs,nagyon unalmasak.
Igen a Babamagazin és az Anyák lapja szinte olyan mint ha a Brendon reklámújságja lenne.
Az egyikben láttam egyszer a popsitörlőkendő
melegítőt:-)))
szia! nekem is a kedvencem a Kismama. tartalmasabbnak találom, mint a másik kettőt. sokkal inkább találok benne számomra érdekes cikkeket.
14 hónapos kisfiú 38 hetes terhes anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!