Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 9-18 kg-os gyerekülést...

A 9-18 kg-os gyerekülést tényleg 18 kg-ig lehet használni?

Figyelt kérdés

A hordozó is 13 kg-ig van, de 9 kg-osan már elég kényelmetlennek tűnik...

Most akarunk venni egy Römert, de ha mégsem tudjuk használni 18 kg-ig, akkor lehet hogy nem érdemes 70 ezret kifizetni érte?

2009. dec. 16. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, miénk egy éves, 12 kg. Ilyenje van neki is. (RÖmer King 18 kg-ig) és én már néha most úgy látom, hogy szűk neki.. Mondjuk ő alapból nem kicsi.. De 18 kg sokára lesz, tehát 2-3 éves koráig biztos jó lesz.. De ha újra vennék, nem ilyet vennék. Drága is, és kevés ideig használható. Viszont a legbiztonságosabb, a férjem ezért vette ezt.
2009. dec. 16. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia,

ez függ attól, hogy mekkora a baba testileg, hogy viseli az utazást, mennyire van beöltöztetve, nagyon megoszlanak a vélemények, mi pont ezért vettünk Concord-ot a Brendonban, az 9-36-ig van, eredetileg 44500, most kuponnal 27000. Szerintem nagyon jó, bár nem isofixes, de a kocsink sem az, és nagyon stabil, sokat adnak el belőle. 9-18-ig kompletten, utána a háttámlát levéve ülésmagasítóként használható.

Remélem valamennyit tudtam segíteni, végülis ha megengedhetitek hogy a 18kg felé lecseréljétek egy újabb 70ezresre, akkor a Römer nagyon jó, ne gondolkozz, ha az anyagiak is szerepet játszanak nézd meg a Concord-ot, ez közép kategória, és azt is le lehet cserélni idővel ha mégis egy sokkal komolyabbat szeretnétek.

2009. dec. 16. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi Maxi Cosi Tobi-t vettünk, árban meg minőségben is olyan, mint a Römer, és nekem is kétségeim vannak, hogy kényelmes-e egy 18 kg-os gyermeknek az ülés, de az eladó biztosított róla, hogy az ő gyermeke is kb 4 éves koráig ült 9-18kg kategóriájú ülésben. Elhittem.
2009. dec. 16. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
13 kg-os és 88 cm a fiam. ezt a méretet használjuk, épphogy jó. szerintem köv télen kellene kicserélnünk. (2 éves) a lányom 4 éves 19 kg, most vettem neki használtan 5000ft-ért concord lift nevű 15-36 kg -ig. már kb 5-6 hónapja kellett volna kicserélni, de csak most találtam ilyen olcsón jót.( ő 19 kg és 105 cm. iszonyú kényelmetlen volt, max 15 km-t vittem benne)
2009. dec. 16. 13:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Én sokallom a 70 ezret érte, de a férjem szerint fő a biztonság és a Römer az egyik legjobb. Pont emiatt estem gondolkodóba, hogy lehet ki se tudjuk használni 4 éves koráig,szóval akkor mégsem érné meg annyira az árát. Na, vagyok gondban...
2009. dec. 16. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a biztonság az első meg, hogy kényelmes legyen a babának. Én azt mondom vegyétek meg, sokára lesz 3,5-4 éves. Addig minden hónapban eltesztek egy 2000-est a következő ülésre. :p
2009. dec. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!