Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet igazi előrenéző...

Mikortól lehet igazi előrenéző gyerekülést használni a kocsiba? Hamarosan kinövi a bébihordozót!

Figyelt kérdés
Most 8 hónapos, szépen ül, bár még nem ül fel egyedül. Lehet olyan ülést kapni, ami dönthető egy kicsit, olyat szeretnék. De mikortól rakhatom bele? Most 8,2 kg.
2009. márc. 13. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekik a 9-18 kg használható ülés való(a 9-36 kg NEM dönthető)ezek több fokozatban dönthetők,és nagyon jól körülölelik a babát.Az én kicsim 10 hós,és már lecseréltük a hordozót.Imádja az ülést,mert jól kilát belőle,kényelmes,ha fáradt kényelmesen alhat benne.Nekünk BébéConfort Axiss ülésünk van.Nézd meg a Brendon honlapján,nagyon sok féle van,így ki tudod választani azt,ami a ti igényeiteknek és pénztárcátoknak megfelel.
2009. márc. 13. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én fiam is kilóg bőven a hordozóból, de egy szakember azt mondta hogy amíg nem magától ül, nem szabad még a dönthetőbe se tenni. Pedig 10,5 kg, 80 cm, 9 és fél hós.Mi kivárjuk.

2009. márc. 13. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első vál.vok.Az én babám már felül egyedül(1 hete,az ülést is azóta használjuk)
2009. márc. 13. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már kilóg a feje a hordozóból az már nem biztonságos. Mi védi meg akkor az ütközéstől? Egyébként ezek az ülések nem véletlenül vannak kitalálva. Ma már unió által át vannak vizsgálva, és károsat nem is lehet kapni. Nyugodtan vedd meg a 9-18 kg-ig .
2009. márc. 13. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hónapos és már stabilan ül egyedül már kilóg a lába a hordozóból és így már nem lehet igazság szerint használni, nem szabályos. Pont most megyünk venni neki 9-18-ig ülést.
2009. márc. 14. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A Brendonban most van leárazva egy Bébé Confort 9-18 kg-ig, ami dönthető is. Érdemes lenne megnéznetek, elég jó áron van, azt hiszem 42.000 Ft.
2009. márc. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!