Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a jó tejpép? Mikortól,...

Milyen a jó tejpép? Mikortól, melyiket, melyik napszakban, mennyit adjak?

Figyelt kérdés
Még szoptatok-de megkóstolnánk ezt is
2008. júl. 23. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Rá van írva a dobozára, 4 ill. 6 hónapos kortól ajánlják. Mi kipróbáltuk a Hipp-es sárgabarack, őszibarack ízűt, nagyon szerette a lányom, aztán megpróbáltam a Babylove-ot (mert sokkal olcsóbb) és azzal sem volt gond (vanília ill. gyümölcs ízűt). Mást nem próbáltam, így csak ezekről tudok nyilatkozni. Először csak kóstoltasd meg vele, ne adj annyit, amennyit a dobozára írnak, szerintem az sok lenne (én még most is kisebb adagot csinálok neki 90 ml vízhez adok 6 tápszeres kanál port ez kb 30g - még jóllakik vele :-)). Próbáld ki délelőtt, aztán eldöntheted, mikor adod neki. Én uzsonnára szoktam, majd később (ha napi 4-szer fog enni) átteszem vacsorára. Csak akkor adj, ha nem tejallergiás a kicsi, akkor a dokinak kell felírni. Sok sikert!
2008. júl. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!