Ti is úgy pelenkáztok, öltöztettek, hogy másztok a baba után-vagy csak én vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
8hónapos kislányomra olyan nehezen tudom a pelenkát,ruhát ráadni-a pelenkázót már nem is tudom használni-van valami jó ötletetek?2014. márc. 21. 10:46
11/15 A kérdező kommentje:
és határozottan leszoritod a pelenkázóra?mert onnan is leesik nekem..
2014. márc. 21. 12:41
12/15 anonim válasza:
Ha meg akar fordulni visszafordítom, ha le akar mászni visszateszem és ezt annyiszor csinálom, amíg meg nem érti, hogy most így maradunk, mint írtam közben igyekszem lefoglalni. 15 kg-os és 93 cm-es fiam van, tehát van benne erő elhiheted, de a felnőtt én vagyok és egyenlőre az én akaratom az erősebb, nem egy 21 hónaposé. Meg ne sértődj, én ezt nem bántásból írom, de az én véleményem az, hogy nagyon sok mindenben van engedmény egy gyereknek, gyakorlatilag a fiam is azt csinál amit akar egyébként, de ilyen dolgokban, mint pelenkázás, öltözés (amit úgyis meg kell csinálni) nem engedem, hogy felülkerekedjen rajtam. Nem tanácsot adok neked, úgy csinálod, ahogy akarod, de ha 8 hónaposan nem bírsz vele, mi lesz később?
13/15 A kérdező kommentje:
nem sértődöm meg,teljesen jogos,amit irtál-én csak tanácsokat kértem
2014. márc. 21. 13:28
14/15 anonim válasza:
Az első 2 gyerekemnél remekül ment a pelenkázás: a hátukra fektettem őket, ők mozdulatlanok voltak, sőt még segítettek is (kérek a krémet, emeld a popsid, stb). Nem is értettem, a barátnőm mit küzd örökké - persze szórtam is a jótanácsokat ezerrel.
Na most a 3. gyerekkel visszakapom: egy másodpercig nem marad nyugton, pelenkázóra már fel se teszem, mert félek, hogy leugrik; csak a földön pelusozok (egy szivacson persze), de egy közelharc az egész. Hiába énekelek, vicceéődök, adok érdekeset a kezébe, nem hagyom, stb-stb-stb. Pedig a 2 nagynál nem volt ilyen problémám, és nem nevelem máshogy a kicsit se.
Kitartás, addig is mantrázd a szokásosat: eziselfogmúlni-eziselfogmúlni - legkésőbb a szobatisztaságra :)
15/15 anonim válasza:
Próbálj a kezébe egy pelenkát adni,nálunk ez nagyon bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!