Majdnem 9 hónapos babám este 7től délelőtt 10ig alszik egyhuzamban. Hasonló cipőben?
minden nap?
akkor tedd össze a két kis kezedet és adj hálát az Istennek :)))))))
az enyém este 10től reggel 10ig alszi "csak" :)))))) úgyhogy én is ilyen szerencsés vagyok :)
Szerintem is örülj:)
Nekem is 9hónapos a fiam,nappal 2-3szor alszik 45percet,éjjel még egyszer kel....este kilenckor alszik el,3-4körül eszik,7kor ébred!
Már örülnék ha átaludná az éjszakát.
Köszi szépen, akkor tényleg hagyom. Hadd aludjon.
Nektek meg kitartást kívánok, ez az időszak sem tarthat örökké. Anyámat megkérdeztem, anya, én mikor kezdtem átaludni az éjszakát? Válasza: Teeee?!! SOHA!!!!
:DDD
10.14nek!
szerintem ha később fektetnéd a babádat, akkor nem ébredne éjjel, mert megfelelően fáradt lenne, és reggel tovább aludna. Szerintem nagyon-nagyon korai a 7 órás lefekvés egy ilyen nagy babának. Miért nem rakod le 9kor? Pár nap alatt átállna simán.
Szívesen cserélnék veled egy hétre:-))
AZ én 9 hónapos lányom elalszik fél8-8 körül, reggel 7-fél8 körül kel, de éjjel felébred 2-3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!