Aki Béres cseppet ad/adott a babájának, segítene?
Figyelt kérdés
Tápszerbe bele lehet rakni? A babám nem iszik a tápszeren kívül folyadékot, és az van ráírva, hogy min. fél dl folyadékba kell tenni. Az jó, ha a reggeli és esti tápszerbe rakom? 160 és 240 ml, amit megiszsik. Nem sok, nem kevés? Hat így is, hogy nem vízben van?És mennyi Cebion kell hozzá? Köszi előre is2009. dec. 16. 09:43
1/5 anonim válasza:
10 kg felett lehet csak adni. Én adtam a lányomnak, de ment tőle a hasa, igy abbahagytuk.
Pár korty teába rakd bele, sztem este ( fiamnak este adom, igaz ő 8 éves.), és mindenféleképpen adjál neki c vitamint mellé, azt is minden nap. A cebion jó.
2/5 A kérdező kommentje:
de ahogy írtam, pont ez a baj, hogy nem iszik.
csak reggel-este tápszert.
ezért kérdezem, hogy tápszerbe bele lehet rakni?
2009. dec. 16. 14:00
3/5 anonim válasza:
akkor rakd bele a tápszerbe, és a cebion cseppet is. Csak az a baj, h a béres cseppnek is van egy jellegzetes ize, mega cebion nagyon savanyu. De ha megissza igy, akkor jó.
4/5 anonim válasza:
én cebionból napi 10 cseppet adok, ha meg van fázva 12-15.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
azt hittem ízelten a béres :)
köszönöm szépen.
2009. dec. 16. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!