Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki ad MALTOFER cseppeket a...

Aki ad MALTOFER cseppeket a babájának, az hogyan adja, és hány cseppet? Van valamilyen mellékhatása?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a doki mondta az adagolást, de úgy tudom minden kilóra egy csepp. A kisfiam 9,5 kg volt és tíz cseppet kellet adnom neki naponta egy hónapig. Nálunk nem volt mellékhatás, csak sötét színű lett a kakija. De a barátnőmék lánya pl. nem tudta szedni, mert hasmenése lett tőle.
2009. nov. 13. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia, én is 10 cseppet adok neki, ő 1 éves és 10 kiló. De ha jól emlékszem, a betegtájékoztatóra is ez az adagolás van írva.

Este, fürdés után adom be neki, csak simán a szájába cseppentem, nagyon szereti, nincs rossz íze.

Mellékhatás nálunk nem volt.

2009. nov. 13. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, itt utána tudsz nézni: [link]

Közben rájöttem, hogy nekünk is a doki mondta a 10 cseppet..

2009. nov. 13. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én kismanóm is 9 kilós, 9,5 hónapos

és 2x5 cseppet kell adnom neki+folsavat (az segít a felszívódásban)

2009. nov. 17. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:

ja igen mellékhatás:

Nekünk az első pár nap nehezebben ment a kakilás, ez elmúlt és ahogy előttem írták fekete szín a menő a pelusban.

2009. nov. 17. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Székrekedést okozhat. Nekem a doki azt mondta, hogy szépen fokozatosan emeljem az adagot. 2-3 cseppel kezdeni, ha nincs gond lehet emelni az adagot. Ahány kiló annyi cseppet kell neki adni.
2009. nov. 17. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hónapos a manóm,és 8 cseppet mondott a doktornő. Akkor most ő nem tudná hogy mennyit lehet adni?? Nagyon jó!!
2009. nov. 17. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak írnám, hogy nem az a lényeg, hogy hány hónapos, hanem, hogy hány kilós a babód.

Egyébként a lányomnak is székrekedése lett tőle, meg sötét fekete kakija. C-vitaminnal adtam be neki, mert azzal könnyebben felszívódik. És lehetőleg két étkezés közötti időben, kell beadni, mert zsírban nem oldódik a vas.

2009. nov. 18. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Elírtam: 4 hós a babám és 5 kg.

Bocsi

2009. nov. 18. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 kilós babának 5 vagy 6 csepp kell csak. Kérdezz rá a védőnőtől is, hátha tényleg túl sok a 8 csepp egy ilyen kis picúrkának.
2009. nov. 19. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!