Milyen pelust használjak, hogy éjjel ne folyjon ki a pisi?
Kedves 09:13-as! Tudnál nekem árakat mondani a pelókra? Csak kb.
Köszi!
9:09-es vagyok. Az én kisfaim is 5és fél hónapos, bár Ő már 8 kiló a 70 centihez, de mi Pampers-t használunk mindig, most a 4-es méretet. Soha nem folyt még ki pisi. Reggelre pedig olyan súlya van a pelusnak, de még így sem engedi át a folyadékot! Nagyon jó!
Én a "Giant" csomagot szoktam venni, abban van a legtöbb db, 4-es méretből 80 körül és kupon nélkül a DM-be 3600 Ft körül van, de Én 25%-os kuponnal szoktam venni. Így szerintem megéri.
9:09-es vagyok megint. Ha regisztrálsz a Baba-bónusz programra, akkor sokmindent kedvezményes áron kaphatsz! Érdemes! Ha csak a pelust veszed ott minden hónapba, akkor is össze gyűlik annyi pont, hogy mindig kiváltom az 50 pontos füzetet és abban avn egy bónusz kupon, amit bármire fel lehet használni, 25% kedvezményt ad. Persze én mindig a pelusra használom fel. Ha másért nem is, ezért szerintem megéri regisztrálni! El tudod olvasni a neten a DM honlapján, hogy mit kell tenned!
Amúgy csak a baba születési anyakönyvi kivonatát kell egyszer bemutatni egy DM üzletbe, ki kell tölteni a regisztrációs lapot és máris kapsz egy csomagocskát, amiben vannak már kedvezményes kuponok!
Csak a Pampers és a Dm-es nem ázott át éjszaka.
Tescossal tocsogott nappal is, nemhogy éjjel.
De attól még másnál bevált, úgyhogy sajna csak úgy derül ki ha kipróbálod őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!