Milyen pelust használjak? Minden éjszaka tiszta pisi a kisfiam.
22 hónapos a kisfiam 15,4 kg.Gyakorlatilag ugyan ebben a cipőben járunk.A magyarországi kereskedelemben kapható ÖSSZES pelenkát kipróbáltam.Hidd el nincs nagy különbség köztük ebben a szituban.Az én babám az esti tápszer mellett még éjszaka is bevág egy cumisüveg vizet,vagy teát.Most ott tartunk,hogy a DM,Pampers,Huggies,Libero és sorolhatnám(még diszkontosat is vettünk)ugyan úgy átázik és egyszer cserélnem kell ha tetszik ha nem éjszaka.Ő szomjas én kénytelen vagyok felkelni.Ez van... :)
Remélem Nektek sikerül megoldást találnotok,de azt ne a pelenkától várd!
Mi váltottunk Pampers Premum Care-re, ez bejött. A fiam hason alszik és mindig kifolyt a hasánál, mert az összes pelusban van nedvszívó még a derékvonalon a tépőzárnál is és ha ráfekszik simán kinyomja a pisit. A PPC-ben végetér a nedvszívó réteg a derékvonal alatt és a tépőzár összefogja fölötte, így nem folyik ki semmi. Nekünk ez vált be egyedül, 13 kg a fiam, este megiszik kb 3 deci folyadékot elalvás előtt és ez simán tartja. Mi az 5-öst vesszük, bőven elég.
A Huggies Premiumból oldalt folyt ki mert nem volt elég széles, sőt át is nedvesedett és összefogta a festéke a ruhákat. A Liberóból és a sima Pampersből felül folyt ki a derekánál, a Tescós is keskeny volt, annak is a combjánál jött ki. A Rossmannosból jött ki a zselé, a DM-esnek meg utáltam az anyagát, úgyhogy azt nem is próbáltuk most erre a problémára.
Remélem találsz valami használhatót a mi történetünkben:))
Sziasztok, köszi a hozzászólásokat!
Igen, nekem is a hasánál jön ki a pisi, az én kisfiam is nagyon szeret hason aludni. Ne nevessetek ki, van egy ötletem! Beleteszek a pelusba Tena Lady-t, pont tökéletesen illik a Pampers pelusba. Csak az a baj, hogy az túl vastag, nem akarom, hogy kis Drágámnak kényelmetlen legyen éjszaka. Na..., lehet kipróbálom! :-) Majd jelentek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!