Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miěrt van ekkora fejük a...

Miěrt van ekkora fejük a mostani pici babáknak?

Figyelt kérdés

Akkora mint a 6 éves fiamnak van.

Durva.

Maximum aranyosat lehet rájuk mondani de szépet biztos nem!

Most meglehet mondani h mekkora bunkó vagyok de erre ràkéne jönni.

2014. márc. 20. 11:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdés kiírása között fél órának kell eltelnie...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2014. márc. 20. 14:48
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is aránytalanul nagynak látok minden babafejet, a fiamét is, pedig természetes, hogy ekkora, egyszerűen korábban nem láttam babákat, és a szemem a felnőtt emberek testarányaihoz szokott hozzá. De én biztos vagyok benne, ha nagyobb is valamicskével a mostani babák kobakja, nem annyira nagy mértékkel, mert akkor kutatnák, cikkeznének róla stb. De megvan az én és a testvéreim kiskönyve is, amiben feljegyezték annó az adatokat, és nincs eltérés, maximum 1-2 cm az én fiam és köztünk. Egyébként meg, ha nagyobb fejük lenne, akkor mit kellene csinálni? Lefaragni belőlük?
2014. márc. 20. 14:51
 23/28 A kérdező kommentje:

Két k3rdés között egy azaz 1 órànak kell eltelnie :)

Vagyis nem én voltam. :D

Megszívtad :D

2014. márc. 21. 07:56
 24/28 anonim ***** válasza:
te is..mert akár 2 regisztrácioja is lehet egy ennyire pihent nőszemélynek..
2014. márc. 21. 08:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kérdező fejével sincs minden rendben. Lehet nem nagyobb azt "átlagnál" de hogy kong az ürességtől az is biztos.
2014. márc. 21. 08:46
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Itthon ülök, mert megtehetem, TE meg dolgozz, ha nincs pénzed kis fejű!!!!
2014. márc. 21. 09:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is itthon ülök,de nem azért mert lusta vagyok dolgozni,hanem mert szabadnapom van :)))
2014. márc. 21. 09:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire okos dolgozó nő vagy, akkor megkérdezném, hogy szerinted mennyi a fejkörfogata egy újszülöttnek és mennyi a 6 éves fiadnak? Ha annyira nagy feje lenne a mostani pici babáknak akkor szerinted hol bújnak ki? Vagy a most szülő anyukáknak ennyire kitágult volna a hüvelye az elmúlt 6 év alatt?
2014. márc. 26. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!