Mikortól ülnek a babák? Nekem kell felültetnem? Nem árt a gerincének? Ha 1-2 perc után eldől, akkor ez még nem biztos ülés. Vagy, ha a kezén támaszkodik?
Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 15:42
1/6 anonim válasza:
A baba jobban tudja, és nem mindnél egyforma az időpont.
Én ismertem olyan babát is, amelyik nem akart ülni, mindig csak állni. Persze ülni nem tudott: amikor elfáradt, eldőlt, mint egy darab fa.
Felültetheted rövid időre, ha tartod is. Akkor rájön, hogy milyen ülni, és ő is akar majd.
Semmi gond, ha támaszkodik.
2/6 anonim válasza:
Nem szabad ültetni,kitámogatni.Azért nem ül,mert nem elég erős még a gerince.Majd ő érzi az idejét.Kislányom gyorsan felült,kisfiamnál sokkal később jött el az idő.Semmiről sem marad le.Ha egyedül felül de csak kapaszkodva marad még ülve,kicsit segíthetsz neki,ültetheted de csak amíg el nem fárad.(akár 1perc)Akkor had dőljön,másszon.
3/6 anonim válasza:
Keresztlányom fél évesen kezdett ülni magától..
4/6 ltimea válasza:
5-6 hónapos korig nem ajánlatos ültetni, mert még nem elég erős a csipőjük. Én a kisfiamat 5 hónapos kortól kezdtem ültetni előzőleg megvizsgálta az orvos uh a csipőt, hogy elég erős-e.
5/6 A kérdező kommentje:
az én fiacskám 7és fél hónapos-de ha ül is egy darabig,vagy eldől,vagy lecsuklik a fejecskéje
2008. júl. 23. 20:37
6/6 anonim válasza:
Az én fiam is pont 7 és fél hónapos. Ő sem ül még magától. Mi minden nap ültetjük egy kicsit (pár percet), támasztva magunkhoz vagy a hónaljánál fogva. Nagyon szereti, annak ellenére,hogy magától még nem tud felülni. Ha látjuk, hogy fárad (inog a feje) abbahagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!