Mit gondoltok a Tímea névről?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 08:41
11/23 anonim válasza:
Szép név, de én is úgy vagyok vele, mint az előttem válaszoló, hogy nagyon rossz tapasztalatom van a viselőivel.
12/23 anonim válasza:
igy hivják a kislányomat-ezerszer áldjuk az eszünket,hogy nem a másik kettő valamyelyikét adtuk.gyönyörű-és nem népszerű most
13/23 ivilicious válasza:
Szép ,de minden 5. nőt így hívnak az utcán.
14/23 anonim válasza:
Utolsó! Akkor legyen a "ritka" Hanna, vagy a Zoé? Esetleg zara?:D
16/23 anonim válasza:
A tesóm Tímea! 29 éves , szereti a nevét. Timinek és Miminek szólítjuk
17/23 anonim válasza:
Engem Tímeának hívnak és szerintem egy tök normális lány vagyok :)! Bennem még nem igazán csalódott senki :)!
18/23 anonim válasza:
Utolsó! Nem kétlem és biztos hogy nem lehet egy név alapján általánosítani, hogy milyen a viselője. Valószínűleg rengeteg tüneményes Tímea van, csak tudod milyen az ember. Van egy ilyen nevűvel rossz tapasztalat, aztán a következő és az azutáni is negatív érzést kelt és a 4.-re már fenntartással nézek. Ez nem a név, vagy az összes ezt a nevet viselő hibája.
20/23 anonim válasza:
Unokatesóm is Timi, és nagyon normális.
Nekem tetszik a Timea név!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!