Mit gondoltok a Tímea névről?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 08:41
2/23 anonim válasza:
Én nem adtam volna a lányaimnak, de egy teljes átlagos (nem csúnya) névnek tartom.
3/23 anonim válasza:
Engem is Tímeának hívnak és Isten látja lelkemet nem vagyok beképzelt de szerintem gyönyörű név, és amit még hozzá kell tegyek teljesen MAGYAR NÉV!!
4/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, amikor a kislányunknak kerestünk nevet, ez is az egyik kedvenc volt!
7/23 anonim válasza:
Bár nekem nem nagyon jön be, de 100x inkább legyen valaki Tímea, mint valami külföldi kacifántos kimondhatatlan nevű.
8/23 anonim válasza:
Engem is Timeánsk hívnak! Nagyon szeretem ezt a nevet, de én nem adtam vona a lányomnak!
Szép és ritkább név, de nekem kicsit régies.
Az enyémet pontos i-vel írják, nem hosszúval. Így kevésbé tűnik szigorúnak:-))
9/23 anonim válasza:
Szép név. A férjemnél listás volt anno.
10/23 Tica0121 válasza:
Előre is bocsi! 2 Tímeát ismerek... az egyikkel csalt meg 10 év után a volt párom, a másik a főnököm volt, egy beképzelt kis minihitler..... maga a név nem csúnya, de én ezen negatív élményeim miatt nem szeretem. Egyébként tényleg 1000-szer inkább, mint a Dzsenifer és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!