Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos a fiam,1 hónapja...

3 hónapos a fiam,1 hónapja kezdődött nála az ekcéma (athópiás, ha jól írom). Sanatopic krémet használhatok rá?

Figyelt kérdés

Eddig a gyerekorvos által felírt gyógyszertári krémet és fürdetőt használtuk a kezdetektől, de nem látok érdemi változást.

Esetleg más ötletet is szívesen várok.

2009. dec. 15. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Sya ő anyatejes baba????

Mert akkor tudnék igazán tanácsokat adni!!!!!!

Mert ha anyatejes akkor lehetséges hogy amit te eszel nem jo neki pl tej=Tojás legjobban!! Ez tapasztalatból mondom,én kisfiammal is így Voltunk!! kérlek irj

2009. dec. 15. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
krémet hidrocortisont hazsnálj az anyatejes kiütésre van háziorvos kiírja ez tuti jó!!! ha kell a rendes neve leírom csak írj
2009. dec. 15. 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
szia, anyatejes, kb 1 hete kizártam azt a minimális (napi kb 2 dl.) tehéntejet is az étrendemből, tojást pedig szinte egyáltalán nem eszem.
2009. dec. 15. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
amig orvos nem látta semit ne használj rá
2009. dec. 15. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Sya egy hét alatt nem lesz javulás .... idő kell neki semmijen tejet ne igyál sőt tésztákat se amiben tojás van, tejet még nyomokban se,hid el igazam van kisfiamal is így voltam, 1hónapos korában jelentkeztek nála ekcémá kiütések, kaptunk rá hidrocortisont,de nem javult,mivel az én szerevezetembe még volt tej-tojás.....majd 3hósan adtam neki milupa kiegészitőt és attól bedagadt ..majdnem befulladt korházi kezelést igényelt.....ott vérvizsgálatból kiderítették hogy tej-tojás allergia, igy 3hós tól én 9hós koráig diétáztam szigoruan még mértékben se ettem tejet-tojást, 6hós korában az ekcéma már nem is látszott rajta sehol sem, ő most már 3éves lesz,de semmi sincs rajta hála istennek!!! pár hét diéta nem elég mert a szervezetedben van allergizáló anyag, adtál neki már vmi hozzá táplálást vagy csak szoptatod??
2009. dec. 15. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én Kislányomnak atópiás dermatitisz nevű betegsége van! Szerintem megegyezik a Tietekével! Jelenleg 1 éves, kb. 6-7 hónapja vettük észre először! Azóta is csak a gyógyszertári fürdetőt használom és minden fürdetés után szintén gyógyszertári testápolóval kenem! Nekünk ez bevált! Tulajdonképpen az lenne a lényeg, hogy ne száradjon ki a Pici bőre! Ha szükséges, naponta 2-3-szor is kenheted!
2009. dec. 15. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:
igazad van, erre én is gondoltam, hogy idő kell, míg ezek kiürülnek a szervezetemből, de még így sem 100 % a siker..,de azért reménykedem. A másik krémre azért gondoltam, hogy hátha egy kicsit csökkentené a tüneteket. A gyerekorvos látta eddig, de el fogom vinni bőrgyógyászhoz is a Heim Pál kórházba. Nagyon jókat hallottam az ottani orvosokról.
2009. dec. 15. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk sok bőrgyógyásznál ,de nem segitett,mert ez nem igazi ekcéma hanem anyatejes kiütés arra pedig csak hidrocortison jó,ezt hidd el,probáld meg!!

Amugy vidd el vérvételre és ott meg tudják nézni mire allergiás!!!

2009. dec. 15. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Patikai hidrophiles fürdető fürdéshez és utána testápolóként is,Bio Bio baby fürdető,Babé testápoló.
2009. dec. 15. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A fiam a mosószerre allergiás,neki attól voltak viszkető foltjai.Lecseréltem mosószappanra-mármint a mosószert:))-,azóta sima testápoló elég rá.
2009. dec. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!