Műtötték már valakinek 1 éves körüli babáját valamilyen sebészeti problémával? Hogy bírtátok lelkileg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 17:24
1/5 anonim válasza:
Engem műtöttek 2 éves koromban. Sajnos engem újra is élesztettek, szóval a szüleim elég rosszul bírták. Főleg anyukám. Kb. azidőtájt kezdett el inni. Azóta alkoholista lett és ennek már 23 éve. :-(
2/5 anonim válasza:
Lányomnak 11 hósan volt igaz csak egy kis bemetszése, össze volt nőve a hüvelynílása, azt vágták fel, de igazán izgultam, féltem, hogy mi lesz, hogy lesz, hogy viseli, de nem volt semmi gond.
De persze ez nem hasonlítható egy nagy, komoly igazi műtéthez.
Csak kitartást és erőt tudok kívánni, hidjetek a kicsiben, hogy elég erős, és ne sajnáljátok, hanem dícsérjétek, hogy milyen ügyes!
3/5 anonim válasza:
Párom kislánya lenyelt egy kereszt alakú (!) fülbevalót. Megakadt a nyelőcsövében és se le, se fel... Egyből kórház, és műszerrel kivették neki. Addig a párom és az akkori élettársa vörösre bőgték a szemeiket, rázta őket az ideg, és csak az mentette meg a kislány életét, hogy nem itatták meg semmivel az idő alatt, másképp meghalt volna! Persze minden jóra fordult, és azóta "csak" egy hátborzongató emlék a számukra...
4/5 anonim válasza:
Hugom fiát pár hónapon belül műtik, lyuk van a szívén, illetve billentyűprobléma miatt is. Bár kiválóan van a gyermek, de ez a gyógyszereknek köszönhető. A család felkészült rá lelkileg, mert tudjuk, hogy jól fog menni minden, sikerülni fog a műtét.
5/5 anonim válasza:
Engem műtöttek 2 évesen, perforált vakbéllel + teljes vércserét kaptam. Anyukám végig sírta. Jelenleg 21 éves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!