Manu19 kérdése:
Használhatom mindennap?
Figyelt kérdés
6 hetes babámnak a popsijára mindennap haználhatom a sudocream-et?2014. márc. 17. 11:24
1/8 anonim válasza:
En a 3hetesemnek mar 4napja csak azt hasznalom.mar a hanyinger kerulgetett a halszagu gyogyszertaritol...
2/8 anonim válasza:
igen használhatod valaki csak azt használja mindig.
3/8 anonim válasza:
én nem ajánlom, azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem jó naponta hámosítani a baba fenekét.
ami a legrosszabb, hogy hozzászokik a bőre és ha kipirosodik, már pedig ki fog a fogzásnál akkor nem fog rá használni és lehet rohangálni orvoshoz.
én abszolút elhagytam a kenőcsöket, csak kaki után kentem be a sárga gyógyszertárival, így mikor újra kipirosodott, elég volt a sudo :) egyébként nekem a bőrgyógyász is azt mondta, hogy nem jó ezeket minden nap használni, nemiszervre meg főleg nem szabadna kenni, de ugye elkerülhetetlen, hogy a pelussal oda is kenődjön
4/8 anonim válasza:
Nekünk nem vált be, áttértünk a neogranormonra, az segített, a bőrgyógyász mondta hogy a Sudocream szárít.
5/8 anonim válasza:
Mi azt használtuk, én nem vettem észre, hogy szárítana. Viszont néha nem árt váltani, mert amikor kipirosodott a bőre, akkor volt, hogy nem használt rá a sudo, csak a neogranormon. Babe-t is használtunk, az is jó.
6/8 anonim válasza:
Nem használtam minden nap. Csak ha úgy láttam, szükséges.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. márc. 17. 12:09
8/8 anonim válasza:
amíg pici volt a gyerkőc, minden nap használtuk. Később csak kaki után. Most már csak akkor ha kell. 2 éves. Nekünk a Sudo jött be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!