Valóban minden nap ugyanakkor kellene kakilnia egy fél éves babának?
Figyelt kérdés
Most lesz fél éves és egyik nap reggel, másik nap délután, harmadik nap este kakil, össze-vissza. Van, hogy egyszer, van, hogy többször is. Tápszeres, illetve már hozzátápláljuk, ez is belekavart. A férjem családja szerint azonban már meg kellene lennie napi ritmusnak ebben a korban ebben a dologban is. Ez valóban így van? Szerintük beszélni kellene orvossal, hátha tápszer váltással megoldódna a gond. De én ezt nem is érzem problémának. Még olyan kicsi, minden étel új is neki, szerintem természetes, hogy össze-vissza működik az emésztése.2014. márc. 16. 21:32
11/12 anonim válasza:
Jajj szegény..nem irigyellek a kedves rokonság miatt!!!
Milyen értelmi szinten vannak már???Ezek mind olyan dolgok amit nem lehet megtanítani!!Jézusom..
Nincs még foga??ÉS??Mit kéne tenned?Kipiszkálni?Vagy nem értem..
Hát kitartás..szerintem ez csak rosszabb lesz.. :( Komolyan..
12/12 anonim válasza:
én a helyedben az ilyen "kedves" beszólásokat elengedném. ne foglalkozz velük. mi az hogy minden rendes ember reggel végzi el?? ez hülyeség! nem lehet erőltetni. szerencsés az, aki reggelente úgy indítja a napot. és ha a rokonoknál kakilt a gyerek az miért baj? nehogy már ebből bárki is problémát csináljon! nekem nincs gyerekem, de abból biztos nem csinálok problémát ha az uncsitesóm gyerekét nálunk kell tisztába tenni. ja és ha valóban kialakul a napi ritmus az sem fél évesen fog, hanem majd sokkal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!