Mennyi idős korig kelnek fel a babák éjjel enni (3 óránként)?
Figyelt kérdés
Lányom 10 hetes lesz, minden éjjel pontosan (mint az óramű) felkel enni-3 óránként.
Volt egy pár nap, hogy szinte átaludta az éjszakát de aztán visszaállt?
Próbáltam, hogy többet adok neki hátha akkor nem ébred fel-de vagy megitta és ugyan úgy felkelt v. otthagyta és szintén...
Meddig tart ez? Meddig normális?
2008. júl. 23. 12:56
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon baba függő szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején,de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre,majd abból lett fél 5,és mostmár az elmúlt 2,5 hétben,talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak,mint 3 óra.
2/5 anonim válasza:
SZia!
Az a lényeg, hogy ne idegeskedj! Mi 4,5 hónaposak vagyunk. Az tuti, hogy 3 hónapos koráig éjfélkor és 3 órakor is szopizott (9-kor fürdés, fél 10-kor szopizás), de nem emlékszem, hogy mikor nem kellett már éjjel felébredjek, egyszer csak átállt az egész éjszakai alvásra. Most már 6 - 8 között ébredezik.
Üdv.
3/5 anonim válasza:
Babája válogatja. Nekem már mióta hazahoztuk, átalussza 21-től reggel 4-6 -ig az éjjelt.
4/5 anonim válasza:
Ez tenyleg nagyon egyeni.Sok sok kitartas neked nagyon faraszto lehet,de szerintem errol azert hamarosan leszokik.Azert olyan sokaig csak nem szoktak ejjel is 3orankent enni.Megegyszer kitartas es turelem!
5/5 anonim válasza:
Az én lánykám 7 hónapos lesz és még mindig felkel enni 2x éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!