Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kelnek fel a babák...

Meddig kelnek fel a babák éjjelnete 3 óránként enni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert éhesek. A gyomruk kicsi, kevés fér bele, az anyatej meg eleve gyorsan emésztődik.
2011. jan. 26. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Változó.
2011. jan. 26. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:

a 10 hetes babám 7 hétig kelt fel, azóta átalussza az éjszakát. Tegnap este is fél 9től ma reggel negyed 6ig aludt, aztán kajcsi és visszaaludt 3/4 10ig.

Nagyon változóak ebben a babák, van amelyik még 5 hónaposan is többször kel enni éjszaka.

2011. jan. 26. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi! Már nem tudok olvasni :SSS Szóval: Nagyon változó. Van, amelyik már 6 hetesen végigalussza az éjszakát, a másik meg még 1 évesen sem... Még a testvérek is mások: Nekem a legidősebb 4 hónapos koráig kelt óramű pontossággal 3 óránként, pedig tápszert is kapott... A két középső fél éves koráig (csak anyatejesek voltak)... A kicsi meg még 1-1,5 évesen is minimum 3x ébredt éjszakánként cicizni.
2011. jan. 26. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én elmesélem ez én esetemet. Legnagyobb bánatomra én nem tudtam szoptatni az én kislányomat, igy aztán minden éjjel tápszert adtam neki. Persze nagyon fárasztó volt, és nem is aludtam a szülés óta egy normálisat. Amikor betöltötte a 6 hetet, megbeszéltem a férjemmel, hogy keljen már fel ma éjjel ő, mindent előkészítettem, végülis mindegy a gyermekünknek, hogy ki adja oda éjjel a kajcsiját.

A mi gyönyörű lányunk aznap éjjel nem kelt fel enni, és onnantól kezdve sosem! Azóta végig alussza az éjszakát. (Persze ennek már jónéhány éve!)

Sokan mondják, hogy a 6 hét a vízválasztó, de ez nem általánosítható sajnos.

2011. jan. 26. 11:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jan. 26. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam az elején este 8 után éjfélkor kelt fel és hajnal 3-4 felé. Aztán ritkult, és csak hajnalban. Na, de aztán 3,5 hónaposan elkezdett gyakrabban felébredni. Olyan 2-3x éjjel. Ez sokáig meg is maradt. Most 15 hónaposan hagyta abba a szopit magától. Azóta volt 1-2 átaludt éjszakánk. van még, hogy megriad, ekkor megnyugtatom és alszik tovább. Most 17 hónapos.
2011. jan. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!