Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád...

Mennyi idős volt a babád mikor először ott aludt valaki nálatok?

Figyelt kérdés
Itt most nem azokat a válaszokat várom amikor pl a nagyi odamegy segíteni és ott is alszik, hanem amikor csak úgy ott akart aludni valaki (testvér, barátnő...). És szopizott a babátok vagy tápszeres? Most akar nálunk itt aludni a párom rokona, de én nem akarom mert én hajnalban szoptatok, aztán kiülök a nappaliba fejni, és engem zavar, mert ezt nem tudnám megtenni. Persze a sértődés lett megint belőle. 9 hetes a babám. szerintem még korai lenne ez az egész.
2009. dec. 15. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha te nem szeretnéd, ne engedd. Nem kell ezen agyalni.
2009. dec. 15. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2 hetes kora ota atjarohaz van nalunk,most 7 honapos...DE ez csak toled fugg,ha zavar,akkor ne engedd!En mondjuk nagyon laza vagyok(legalabbis ebben a temaban),viszont ha valamivel nem ertek egyett akkor tolem a masik a feje tetejere allhat,nem erdekel.
2009. dec. 15. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igen, engem még zavarna, ha itt aludna valaki, max anyukám de más előtt főleg a párom rokona előtt nem szívesen szoptatok és fejek. Meg hát hajnalban?? Csak ezt az illető nem értette meg és besértődött. Mert ha tápszeres a gyerek, vagy már nem kell fejnem, akkor azt mondom hogy talán. Na mindegy.

Köszi mégegyszer.

2009. dec. 15. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
hát engem is zavarna, szóval én nem engedném, de ti tudjátok. Ha meg lehet beszélni a dolgot akkor úgy hogy ne legyen belőle sértődés akkor az jó, ha meg valaki megsértődik akkor nincs mit tenni. A gyerek fontosabb! Nem csak a fejés meg szoptatás témáról van szó... 2 hónapos a baba, ilyen influenzás időben nem szívesen engedek senkit a gyerekem közelébe, főleg nem úgy, hogy itt is aludjon.
2009. dec. 15. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ha neked kényelmetlen, kellemetlen, akkor ne engedd - ha ezen megsértődik, akkor elég bunkó

férfi amúgy vagy nő az illető?

2009. dec. 15. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Hú, ilyen nekem is volt, az anyósom és a sógornőm volt nálunk (bár nem aludtak ott). Valahogy elég bénán próbáltam jelezni, hogy én szopiztatnék, de nem vették a lapot, a baba meg sírni kezdett, szóval előttük szoptatni kezdtem. Közben beszélgettünk (vagyis beszéltek), majd egyszer elhangzott a mondat "most már csak játszik a ciciden". Hát akkor azt hittem, megszűnik a világ, annyira rossz érzés fogott el, hogy ezek a cicimet nézegetik, vagy mi a fene? Én a párommal megüzentem ezek után, hogy egyedül szoptatok, ez nálunk intim dolog. Azóta tiszteletben tartják, ha el akarnak jönni hozzánk (mert az ugye nem kötelező, ha valami nem tetszik, otthon lehet maradni). Szerintem is tedd azt, ahogy neked jó, ha megsértődött, legalább nem jön.
2009. dec. 15. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nő az illető. De nincs gyereke.

Nem semmi hogy ilyet mondtak, hogy most már csak játszik a ciciden. Honnan veszik? És miért szólnak bele?? Had játszon rajta ha azt szokta meg vagy Neki úgy a jó. Én biztos nem engedtem volna hogy nézzék.

Mondtam a férjemnek hogy mondja meg neki nincs ittalvás. Remélem nem lesz sértődés.

2009. dec. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!