Aludj jól gyermekem c. könyvet milyen tapasztalattal próbáltátok? Ma este fogom alkalmazni először.
Szia!
Szeretném Én is megkapni,ha még beleférek.
erika0502@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Szia!
Ha megkérlek elküldenéd nekem is:)?!
Közel 7 hónapja kínlódunk a nemalvással
hreni27@gmail.com
Köszi
innen mindenki letöltheti
nah akkor válaszolok neke én:
mi több mint egy hónapja kezdtük és azóta imába foglaljuk a nevét az írónak, avgy íroknak, nagyon megkönnyítette az egész család életét. A babám most egyedül alszik el, nem kel éjjel, kipihent, kiegyensúlyozott és mi is sokkal fittebbek vagyunk és több időnk van egymásra is.
A mi babónk 8 hós volt akkor mikor kezdtük.
Első nap 20 percet sírt, bementünk, mikor elő volt írva, másnap 15 pec, harmadik nap 1 perc, utána semmi. Azért néha előfordul, hogy kicsit többet sír, de bemegyünk és utána nyugi van.
De mindent csinálj úgy ahogy a könyvben van, azóta a maciját ha meglátja már dobja is le magát aludni:-)
Sok sikert és kitartást, megéri!!!!!
én az első nap után feladtam, annyira sajnáltam a fiamat :((
50 percig sírt, hiába mentem be ahogy a könyv írja és vígasztaltam, a macit ellökte, iszonyúan sírt, aztán hüppögve, vörös szemmel, kimerülve aludt kb fél órát, majd újra felébredt és újra sírni kezdett
ekkor 20 percig bírtam, aztán kivettem, cicin elaltattam 2 perc alatt
tudom, hogy én vagyok a gyenge, és ha kitartó lennék, akkor valószínű nekünk is sikerülne, de egyszerűen nincs szívem végigcsinálni, ha egyszer a szokásos cicin altatós módszerünkkel könnyen elalszik
úgyhogy én szüneteltetem a dolgot:( amíg van tejem, addig cicin altatom, aztán majd lesz valahogy
8,5 hós kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Most altattam, 25 perc alatt elaludt szegénykém. Kíváncsi vagyok az éjszakára, mostanában kb. 3-szor ébredt. Már csak azt nem tudom, hogy mit csináljak a nappali alvással.. Fel is fogom tenni mindjárt ezt a kérdést :). félek, hogy nappal nem fog elaludni, vagy csak nagyon sokára ha így csinálom, és akkor nem fog rendesen aludni éjjel..
ma este egyszer mentem be hozzá, mert picit felsírt. lepakoltam, betakartam és már alszik is.... :) :) :)
kíváncsi leszek az éjszakára!!
kitartás mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!