Mit csináljak a babámmal egyfolytában sír és nem tud szopni!?
Miért kell mindjárt elrettenteni?
4 napos a baba.......
Ha fáj a lábad nem fogorvoshoz mész.......
És nagyon sok védőnő és orvos nem rendelkezik a szoptatással kapcsolatban tapasztalattal, de receptírással annál nagyobbal......
Egy anyuka érzi, hol az a pont, amikor már teher, egy egészséges!!!!! (nem eü problémák miatt nem tudó)anyuka tud szoptatni, max nem kap ehhez megfelelő segítséget.
Érdekes módon, én telefonon hívtam, megfogadtam a tanácsait, mert ehhez nem értek és igen, tudtam szoptatni, adtam magunknak 2 hetet nem kellett kijönni nagyon kedves és segítőkész volt, hálás vagyok neki. Szerintem nem kellene ennyire ellenségesnek lenni, segíteni kell, nem mindjárt a cumisüveget a kezébe adni :( sajnálom, hogy így jártál, de inkább neked vannak komplexusaid, nem kell egy frissen szült anyukába mindjárt belebeszélni a depressziót és a szoptatás esetleges negatív dolgait, amit inkább a környezet húz rá erre. Bújjatok össze minél többet, ha nem éhes nem fogadja el úgy sem, picit fejj ki szopi előtt és hát ugye ott a hasfájás is, mert ő eddig csak kortyolgatott a pocakban, de most le van terhelve és nem érti mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!