Felkeltenétek enni vagy hagynátok aludni?
Én ha elalszik a kislányom, felkeltem.
Nekünk így válik be, az esti rend az szigorú.
8-kor fürdés 9-kor alvás. Reggel 7-7:30 között kell, nem kel fel egyszer sem éjszaka.
Tudom, sokaknak nem tetszhet, de kiskora óta arra lett szoktatva, hogy az éjszaka éjszaka. Aludni kell, csak alvás és nincs evés.
Ezt megszokta 1 hét alatt, ahogy kijöttünk a kórházból.
Ez a kislányom és az én érdekem is.
Ha amúgy is fel fog kelni éjszaka, akkor ne keltsd fel, de ha nem kel akkor keltsd.
nem értem a logikádat :)
"Hogy tovább alzdjon és kipihent legyen keltsem fel enni 10kor..."
nem akkor lesz kipihent ha felkelted megetetni. akkor piheni ki magát ha addig aludhat ameddig ő akar. na meg ha éjjel kel, úgyis visszaalszik. bízd rá, nem hülye csak baba, tudod ;)
4es, én mondjuk nem pontoztalak le (se fel), de erős a gyanúm, hogy másoknál az verte ki a biztosítékot, hogy leírtad, ahogy kijöttetek a kórházból, te nem etetted meg a babádat éjjel (ha jól értem), mert éjszaka nem eszünk.
hát ha ez így van, tuti nem vagy százas és nem irigyek az általad marhának titulált anyukák hanem épeszű józan gondolkodású ANYÁK :)
Ne haragudj, de megnézhetnéd a gyerekemet.... Szerinted mi baja lett attól, hogy este nem evett??
Ilyen h*lye vagy?? Azért keltsem mert ennei kell??? Szerintem meg az a nevetséges...:-) Valamit csak jol csinalok, ha fejlodik normalisan, atalussza az ejszakat, ido elott fordult, EGYEDUL tudok takaritani, nem kenguruval a nyakamban:D
Tvt is tudok nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!