Felkeltenétek enni vagy már hagynátok aludni ha most kellene ennie babátoknak?
Figyelt kérdés
Fürdés után egy órával már el szokott aludni,de ma valahogy kínlódás volt az elalvás. fél 11kor kellene ennie, de csak most aludt el. Ugye ti is hagynátok aludni? Éjszaka úgyis ébred,mert szokott.2014. febr. 28. 22:00
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős a baba? Én nem ébreszteném, ha már "nagyobbacska" (a két hónapos kislányomat nem ébresztem, fél kilenc körül eszik utoljára, és ébred, amikor ébred).
3/7 A kérdező kommentje:
3,5 hónapos
2014. febr. 28. 22:21
4/7 anonim válasza:
hagyd aludni ha éhes lesz úgy is jelezni fog.
5/7 anonim válasza:
Én 2 hetesen sem keltettem fel enni, pedig volt, hogy nagyon bealudt, mindig behozta a kimaradt kaját, mert többször evett utána mikor ébren volt.
6/7 anonim válasza:
egy babának nem akkor kell ennie mikor anya kitalálja, hogy pont annyit üt az óra, akkor ennie kell, nem egy tápos csirke akit fel kell hízlalni.
ha éhes lesz, jelezni fogja, akkor etesd! nem gép ő, csak kisbaba! az igényeit figyeld, ne az órát
7/7 anonim válasza:
az én kislányom 3,5 hónapos. nekünk anno azt mondta a védönö, hogy ha szépen hízik, a korának megfelelö a súlya, akkor nem kell felkelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!