Mikor lett fülbevalója a babátoknak? 1 évesnek nem késő még? Hogy bírták akik ilyen korban kapták meg?
én 6 éves voltam és én magam kértem, mert egyszer egy fiú "öcsinek" szólított. hazamentem és bejelentettem, h fülbevalót és hosszú hajat szeretnék. fájt, de annyira nem is érdekelt, annyira izgatott voltam, alig vártam, h betegyék a fülbevalót a fülembe :)
szóval szerintem mindegy a kor. bár én egy újszülöttnél korainak tartom. ráér akkor, amikor már meg lehet beszélni vele. fiam van, de ha lányom lenne, úgy 2-2.5 éves kora előtt nem lyukaszttatnám ki a fülét
4 éves szülinapjára azt kérte ajándékba:)
Mi úgy voltunk vele megvárjuk míg ő szeretné. A kórházban is tervben volt, de olyan picinek láttam és sérülékenynek, nem csináltuk meg, így vártunk hogy kérje.
11 hónapos volt a lányom, amikor kilövettük a fülét, nem zaklatta fel különösebben, bár a csaj profi volt babák-gyerekek terén, és házhoz jött, tehát a környezet sem zavarta, ijesztette meg. Végig tündéri volt a lányommal és gyakorlatilag észre sem vette, hogy mi készül, amíg be nem lőtte neki. Pedig előtte bejelölgette a helyét, hogy szép legyen, kiválasztottuk ugyebár a fülbevalót. A belövés egy pici kattanás volt csak, tehát attól sem ijedhet meg. Nyilván kellemetlen picit, de kb fél perc sírás után ivott kicsit, utána már viháncolt tovább, széles vigyorral integetett a néninek :)
Szóval nem volt semmi gond. Ez a csajszi egyébként azt javasolja, hogy 1 éves kor körülig történjen meg vagy majd később csak ha kéri...legalábbis az a legoptimálisabb.
Egyébként nem gyulladt be a füle, nem piszkálta és a belövős fülbevalója is gyönyörű volt, csak egyszer kiesett és nem találtuk meg a bedugóját, akkor cserélük ki a keresztelőre kapott arany kis fülbevalójára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!